Gjør alt klart for høstens store salgsutstilling i Re

GJØR KLART TIL SALGSUTSTILLINGSHELG: Våle Farge og Fantasi har produsert stort og smått gjennom pandemien, og er klare for salgsutstilling igjen til helga. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Endelig kan Våle farge og fantasi invitere til salgsutstilling igjen. På Våle samfunnshus selger de håndverk, alt ifra broderi og hekling til porselensmalte tallerkener og kranser.

Les også: Den viktige «etter korona-dugnaden».

Salgsutstillinga starter førstkommende fredag ettermiddag og varer hele helga igjennom:

Fredag, lørdag og søndag fra fredag 22. oktober til og med søndag 24. oktober 2021 er samfunnshus fylt opp av håndverk.

Feirer gjenåpning – og 35 år

ÅRETS JULEGAVE? Det lakker og lir, og i helga har du sjansen til å være tidlig ute med julegavehandelen og sikre deg noen hjemmelagde skatter. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

På plass finnes også noen gjesteutstillere i tillegg til de tredve medlemmene fra damene i Våle farge og fantasi, som har holdt det gående helt siden den aller første salgsutstillingen for 35 år siden.

Denne salgsmessa har nemlig vært arrangert helt siden 1986. Medlemmene har hele det siste året jobba med produksjon for utstillinga.

Nå gleder de seg til å vise fram produktene, forteller de til ReAvisa.

Veldig variert vareutvalg

MYE SPENNENDE Å SE PÅ – OG HANDLE: Alle damene i Våle Farge og Fantasi har hver sin spesialitet, så utvalget blir stort og varierende. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Mye forskjellig kunst stiller ut på messa i år: Strikking, kilting, hekling, filting, veving, kort retrosøm, gaveesker, porselensmaling, honning, brodering, kunststrikk, kranser og dekorasjoner.

Det er bare noe av det som vil stå utstilt denne helga. For endelig kan også denne utstillinga arrangeres, og det uten spesielle smittevernregler.

Det er gratis parkering og kafeteria, og Våle farge og fantasi har også sikra seg en betalingsterminal så det kan betales med kort.

STORSALEN PÅ SAMFUNNSHUSET: Slik så det ut sist gang det var salgsutstilling på Våle samfunnshus. Arkivfoto: Håkon Westby.

MANGE UTSTILLERE: Turid Kvalvåg til høyre er en av utstillerne og stiller ut håndverk av gjenbruksmaterialer. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

KLARE: Damene bak håndverksmessa er alle fra Våle. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Les også om dette i ReAvisa på papir oktober 2021.

Leder: – La det bli bra – for alle!

,