Last ned ReAvisa på papir september 2021

NY PAPIRAVIS: I postkassene, der folk møtes, og til gratis nedlastning på nettavisa. Faksimile: ReAvisa-forsida september 2021.

Valg, valg og litt mer valg. Som seg hør og bør i siste avisa før årets stortingsvalg. Vi ser som vanlig på det med Re-øyne. Avisa ligger i postkassene og der folk møtes 9. september, og papiravisa kan allerede nå lastes ned på nettavisa.

Last ned ReAvisa på papir september 2021 – gratis!

Lokalavisa har stått på for å lage ei valgavis, men få står nok så på som Karoline Lie (24) fra Revetal om dagen: Hun fotfølger stortingskandidaten til Senterpartiet i Vestfold.

Der holder hun orden på alt mulig for Kathrine Kleveland (SP): Hun bærer veska, holder styr på klokka, tar bilder og snakker med folk, oppdaterer sosiale medier, med mye mer.

Stortingsrepresentant viser til Re

REING PÅ TINGET: Morten Stordalen (FrP) sikter mot sin tredje periode på tinget. Foto: Stian Ormestad.

Du kan også lese om eneste reing på tinget, Morten Stordalen (FrP), som vil bli den mest rutinerte rikspolitikeren på Vestfoldbenken hvis han blir gjenvalgt.

Han kan få selskap av en representant for et parti helt på den andre enden av den politiske skalaen på tinget: Maren Njøs Kurdøl (Rødt) fra Eidsfoss.

– Jeg viser ofte til gamle Re kommune når det gjelder å finne gode løsninger, på tvers av politiske skillelinjer, forteller reingen til ReAvisa.

Statsminister-selfie på Re-torvet

Det ligger an til en enda mer landlig Vestfoldbenk på tinget etter dette valget. Les mer om dette i papiravisa.

Der du også kan lese om statsministerbesøket på Revetal i starten av siste innspurt i Høyre-valgkampen.

Mange sperra opp øynene da de møtte Erna utafor Re-torvet tidligere denne uka.

– Feilslått sentraliseringspolitikk

– SNU SENTRALISERINGA! 1. kandidat for Senterpartiet i Vestfold Kathrine Kleveland og 2. kandidat Per Asbjørn Andvik foran det gamle lensmannskontoret på Revetal, der politiskiltet har mangla på veggen i fire år nå. Fram til da var dette det aller siste gjenværende lensmannskontoret i Vestfold. Foto: Stian Ormestad.

Erna ble ikke konfrontert med kritikk av nedleggelse av lensmannskontor og kommunesammenslåing med Tønsberg på sitt Re-besøk.

Men Senterparti-toppene Kathrine Kleveland og Per Asbjørn Andvik snakker gjerne om det de mener er en feilslått sentraliseringspolitikk de siste åtte åra.

Vi summerer også opp skoledebatt og skolevalg på Re VGS før dette stortingsvalget.

Mye annet godt og viktig lesestoff, også!

LIVSVIKTIG DINGS! Birger D. Aune og Re Røde Kors vil montere opp en hjertestarter et nytt sted i bygda vår – gratis. Og etterlyser forslag fra ReAvisa-leserne. Foto: Stian Ormestad.

Det er plass til mer enn valg i papiravisa – som vanlig finner du lesestoff om sport og kultur, og ikke minst foreningene i bygda vår, som begynner å kunne røre på seg igjen etter korona.

Nå skal Re Røde Kors dele ut en ny hjertestarter, og de spør etter forslag fra ReAvisa-leserne om hvor den bør henges opp – og være i livsviktig beredskap. Forslag kan allerede nå sendes inn til hjertestarter@rerk.no.

Du finner bilder av høstens konfirmanter i kirkene i Re, og du finner som vanlig gode boktips fra Revetal bibliotek-gjengen.

Pluss mye, mye mer. Vi ønsker våre lesere som vanlig en skikkelig god lesestund!

Her er videoer som det vises til i papiravisa:

Her er bilder som det vises til i papiravisa:

RE MOTORKLUBB-TREFF: Bettumkiosken er en populær destinasjon for folk som «likær pølser og bilær». Da Re motorklubb la sitt mandagstreff hit første gang for ett par uker siden, ble det fullt med folk og kjøretøy. Foto: Privat.

INVITERER TIL RÅNETREFF: Mona Jahre og Randi Vermelid fra Ung i Tønsberg, Gunnar Knutsen, sosiallærer på Revetal ungdomsskole og ansatt hos Ung i Tønsberg, pluss Ronni Hals, daglig leder hos Bilpleiesenteret i Tønsberg, planlegger et rånetreff på Revetal. For ungdom og unge voksne. Les om det i ReAvisa, både på papir og nett. Foto: Stian Ormestad.

Neste papiravis har frist 7. oktober, med utgivelse torsdag 14. oktober 2021. Nettavisa oppdateres som vanlig javnt og trutt.

Tips oss om gode lokale saker: Tips@ReAvisa.no.

Annonsere? Ta kontakt på Annonse@ReAvisa.no.

Støtte ReAvisa? ReAvisa-vippsen er 54 02 82.

Hele utgivelsesplanen for 2021 finner du her.

Her finner du ReAvisa-arkivet med tidligere papiraviser.

, ,