Åpen barnehage åpner igjen

Åpen barnehage har vært mest stengt og lite åpen siden oppstarten på nyåret i fjor. Men denne uka er det endelig tid for å ta opp tråden igjen!

Les også: Pangstart før bråstopp for åpen barnehage.

– Jeg skal åpne barnehagen igjen nå til torsdag 26. august fra klokka 9.30 til 13.30, og hadde satt stor pris på om det kunne blitt spredd til hele bygda siden den har vært stengt så lenge, skriver Therese Gruber til lokalavisa.

Så blir dermed gjort, med enda en sak i rekken av møteplasser og tilbud som åpner opp igjen i bygda vår.

Åpna rett før korona

Åpen barnehage på Bjerkely skole i Undrumsdal ble en stor suksess fra første start, men så kom koronaen og stakk kjepper i hjula ganske kjapt etter åpning.

Før overgangen til nye Tønsberg kommune ble den åpne barnehagen på Revetal lagt ned, og mange savna det kommunale tilbudet vi hadde hatt i årevis her i Re.

Derfor tok Therese initiativ til et privat og frivillig alternativ, med første åpningsdag på tampen av januar 2020 – et år som ble annerledes enn noen av oss kunne forestilt oss.

Nå nærmer vi oss forhåpentligvis normalen, også med Åpen barnehage åpen igjen.

INITIATIVTAKER: Therese Gruber (41) fra Fon, med sønnen Elias (5) foran lokalene hun får låne på Bjerkely skole i Undrumsdal. Her ligger alt tilrette for åpen barnehage. Bildet er tatt i forbindelse med første åpningsdag. Arkivfoto: Lykke A. Amundsen.

Bakgrunn: Åpen barnehage ble stengt – nå sørger Therese for et nytt tilbud i Re.

,