– Vi var veldig optimistiske i våres, men…

EN AV MANGE ILDSJELER: Ragnar Fon står klar for å ta i mot tusenvis av gjester til Vivestad høstmarked i 2019 – det foreløpig siste markedet på fotballbanen ved Sagatun. Nå sikter ildsjelene i Vivestad mot sommeren 2022. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Den aller største møteplassen i Re har i mange år vært Vivestad høstmarked nå i august-måned. Men for andre året på rad er det populære markedet avlyst.

Fra arkivet: Vivestad femten-dobla innbyggertallet denne helga.

– Det er med sorg å melde at vi også i år ser oss nødt til å avlyse markedet, melder ildsjelene bak det store markedet som på det meste trekker opp mot 8.000 mennesker.

Her er det marked med et stort utvalg – alt fra brød til bil, som arrangøren sjøl sier det. De siste åra også med konserter av solid kaliber, med blant annet Lars Martin Myhre.

Retter blikket mot 2022

ANSIKTSMALING: Moro for hele familien på Vivestad høstmarked. Nå må vi glede oss enda et år, til sommeren 2022. Arkivfoto: Stian Ormestad.

På grunn av korona-situasjonen og de restriksjoner som fortsatt gjelder, har arrangøren rett og slett ikke nok folk for å kunne arrangere på en forsvarlig måte. Akkurat som i fjor, men da ble markedet avlyst ganske så tidlig på vårparten.

– Men denne våren var vi veldig optimistiske med tanke på at vi kunne få arrangert et normalt marked i år, derfor har vi har utsatt avgjørelsen så lenge vi mener er forsvarlig, meldte Vivestad høstmarked på sin egen nettside i sommer. 

– Men med den usikkerheten som ligger i smittesituasjonen i vår kommune har vi sett oss nødt til å avlyse.

Håpet er at: – Vi kommer sterkere tilbake i 2022!

Hør Vivestad-sangen av Lars Martin Myhre:

Sjekk også fra arkivet: – Ny besøksrekord!

Folk har strømma til Re i tusentall.

,