Vivestad Høstmarked: – Ny besøksrekord!

STAPP FULLT: Søndag måtte det improviseres med enda et nytt jorde til parkering av køen med biler til Vivestad. Foto: Stian Ormestad.

VIVESTAD: Grovtellinga viser en ny publikumsrekord: Godt over 7.000 – og opp i mot 8.000 – besøkte Vivestad sist helg.

Les også om Vivestad Høstmarked i ReAvisa, august 2017.

Vivestad Høstmarked ble arrangert for 12. året på rad sist helg, 19 – 20. august. På Sagatun var det 150 stands ute og inne, i tillegg til kulturinnslag, politisk torg og salg av mat og drikke.

MARKEDSSJEF: Vidar Vallumrød. Foto: Stian Ormestad.

Lå kjapt an til ny besøksrekord

Med flott markedsvær og et javnt sig med folk fra morgen til kveld begge dager lå det an til en ny besøksrekord. Den gamle lå på rundt 7.000 – i år kom opp i mot 8.000.

Så mange kom at de store parkeringsjordene ble stappfulle. På søndag måtte det kjapt improviseres med noen kreative løsninger for å få unna køen med biler til Vivestad.

Markedssjef Vidar Vallumrød er strålende fornøyd. Markedet arrangeres på dugnad og all inntekt går til Bygdehuset Sagatun.

– Det er jobba mye på forhånd pluss en stor dugnadsinnsats av dugnadsgjengen gjennom sjølve markedshelga. Det føles ekstra bra når det blir en ny besøksrekord.

– Og ekstra hyggelig er det at mange av utstillerne spør allerede før de reiser fra Vivestad på søndag: «Når kan vi melde oss på for neste år»?

Les mer om markedet og se video:

Les også om Vivestad Høstmarked i ReAvisa, august 2017.

,