Sjekk når du kan se Re-jenta kjempe om OL-medalje

STRAKS FØRSTE KONKURRANSE: Første øvelse for Re-jenta er allerede på OLs andre dag, natt til lørdag 24. juli 2021. Jeanette er klar og gleder seg veldig til å konkurrere mot verdens beste. Foto: Stian Ormestad.

Jeanette Hegg Duestad er et av Norges medaljehåp. Sjekk når og hvor du kan se Re-jenta kjempe i OL.

Les også: Dette blir en stor idrettssommer for Re!

TREFFSIKKER RE-JENTE: Hele hjembygda heier på Jeanette. Foto: Stian Ormestad.

Tre konkurranser, tre dager – eller det vil si ei sein natt og to tidlige morgener med tidsforskjellen til Tokyo:

24. juli, 27. juli og 31. juli skal Jeanette Hegg Duestad (22) konkurrere i OL. Se klokkeslett og kanaler lenger nedi saken.

Jeanette kan starte medaljesankingen for Norge

Det er Discovery + som har TV-rettighetene til årets sommer-OL her i Norge, og du kan følge med på spenninga direkte på deres flater.

I ei pressemelding er Jeanette og skytterlandslaget pekt ut som de aller første som kan treffe gullblink for Norge allerede på OLs andre dag.

Tidligere har Jeanette sagt følgende til ReAvisa om sine medaljemuligheter: – En veit ikke helt før man står der.

– Men jeg veit at jeg er god nok for en finale, hvert fall. Og i finalen kan alt skje.

Følgende tidspunkt skal Re-jenta konkurrere i OL:

  • Natt til lørdag 24. juli klokka 01:30: Skyting, kvalifisering og finaler. Med Jeanette Hegg Duestad og Jenny Stene. Vises direkte på Eurosport 1.
  • Tidlig på morgenkvisten tirsdag 27. juli klokka 06:00: Skyting, 10 meter luftrifle, mixlag. Med Jeanette Hegg Duestad, Jenny Stene, Henrik Larsen og Jon-Hermann Hegg. Vises direkte på Eurosport Norge.
  • Ikke fullt så tidlig på morgenkvisten lørdag 31. juli klokka 09:00: Skyting, finaler helmatch. Med Jeanette Hegg Duestad og Jenny Stene. Kvalifisering fra klokka 05.00, uvisst om kvalifiseringa sendes i skrivende stund. Vises direkte på TVNorge.

Det tas forbehold om endringer i tidsskjema som kan komme underveis i lekene.
Kilde: Eurosport.no.

Flere norske å følge med på

Det er flere norske som stiller sterkt i OL, heter det i pressemeldingen fra Discovery + (ekstern lenke), i tillegg til Jeanette Hegg Duestad og resten av skytterlandslaget:

Mens Karsten Warholm kanskje er Norges aller største navn i lekene, går sandvolleyball-paret Anders Mol og Christian Sørum inn i OL som store favoritter på den glohete sanda.

Det er nok også liten til om at Gjert Ingebrigtsen forventer store ting av sine sønner. For kan yngstemann Jakob ta medalje i sitt første OL?

OL-veteran fra nabokommunen

Håndballjentene skrur alltid på når de fem fargerike ringene henger over parketten, heter det i pressemeldinga.

Vi har også tidligere lært at vi aldri skal avskrive ringreven Olaf Tufte – nesten lokal for oss i Re, fra Horten som han er.

Det er bare å glede seg til lekene begynner – ReAvisa følger lekene hjemmefra Re, foran TV-skjermen – som så mange sambygdinger.

Fra en liten skytebane på Krakken til OL i Tokyo:

Les mer om Jeanette Hegg Duestad i ReAvisa-arkivet.

Bakgrunn: Re-jenta er klar for OL i sommer.

Les mer om sport i Re.