Last ned ReAvisa på papir mai 2021

NY PAPIRAVIS: I postkassene, der folk møtes, og til gratis nedlastning her på nettavisa. Faksimile: ReAvisa, mai 2021.

Ei rykende fersk avis ligger i postkassene og der folk møtes onsdag 12. mai – og allerede nå kan du laste ned papiravisa her på nettavisa. Vi ønsker alle våre lesere en god lesestund med godt lokalt lesestoff!

Last ned ReAvisa på papir mai 2021 – gratis!

Selvfølgelig får du greie på det som er å få greie på om 17. mai i Re i mai-avisa. Det blir en alternativ feiring i år, også – akkurat som i fjor.

– Men så lenge det er is, så er det egentlig greit, mener 2. klassingene som har perla et flott norgesflagg med nesten 25.000 biter!

Bråking, røyting og skaking

GAVEDRYSS: RE-kruttene i Re sykkelklubb har all grunn til å juble. Hvorfor? Det kan du lese om i ReAvisa, mai 2021. Foto: Stian Ormestad.

Du kan lese om den neste mottakeren av gavedrysset til gode formål i Re, og du kan finne ut av hva røyting, bråking og skaking er og hvordan disse orda henger sammen.

Og det har dukka opp en god ide for bygdebyen vår, som du kan lese mer om i mai-avisa: – Hva med å la en åkerstubb stå igjen blant asfalt og betong, og la alle som vil dyrke jorda? Skoler, foreninger og alle andre som vil henge med!

FULL FART I SKAUEN: Re sykkelklubb har rundt femti RE-krutter, og klubben vokser seg stadig større. Totalt har Re SK 250 medlemmer! Foto: Stian Ormestad.

Tenk så mange pensjonerte bønder som sitter og tvinner fingra i blokkene på Revetal som kunne delt av sin enorme kunnskap!

– En landlig møteplass på tvers av generasjoner, drømmer initiativtakerne om.

Bondelagshistorie

Bondelagene er aktive om dagen – de protesterer mot statens tilbud i jordbruksforhandlingene. I papiravisa kan du lese litt mer om historien til ett av bondelagene i bygda, Fon bondelag – som er kåret til Årets bondelag.

Ellers kan du som vanlig lese om stort og smått i lokalt kultur-, forenings- og næringsliv.

Noen gode boktips fra biblioteket er også på plass, som vanlig.

Se fotogalleri det vises til i papiravisa:

Se video det vises til i papiravisa:

Neste papiravis har frist 10. juni, med utgivelse torsdag 17. juni.

Nettavisa oppdateres javnt og trutt.

Tips oss om gode, lokale saker: Tips@ReAvisa.no.

Annonsere? Ta kontakt på Annonse@ReAvisa.no.

Hele utgivelsesplanen for 2021 finner du her.

Her finner du ReAvisa-arkivet med tidligere papiraviser.

, ,