– Sjøl om det ikke gikk veien, er det så utrolig fint at dere hadde trua på meg og heia meg fram!

SPRENGTE GÅSEHUD-SKALAEN: Charlotte Sofie Eliassen Holtung (30) gikk ut av årets The Voice med flagget til topps og full jubel. med en fantastisk opptreden på direkten. Foto: TV2.

– Det er klart at jeg er skuffa og lei meg for å ikke komme videre, sier Charlotte etter en opptreden hun med rette kan være stolt av. – Jeg følte jeg fikk vist så mye av meg sjøl, det er jo alltid moro!

Bakgrunn: Alle slåss om Charlotte!

Det gikk hele veien, gjennom blind audition, dueller og knockout, og helt opp til direktesendt opptreden sist fredag.

Da var det mange her hjemme i Re som satte fredagsgodteriet i vrangstrupen, da Charlotte ikke gikk videre – tross en helt fenomenal opptreden.

ET STORT TALENT: Charlotte har vært en viktig bidragsyter i det lokale kulturlivet i Re i en årrekke allerede. Nå har også resten av landet – og verden – fått høre den vakre stemmen fra Re. Foto: TV2.

– Det er så sjukt koselig, det!

– Jeg må si at jeg har følt en enormt støtte fra de rundt meg, både i forkant og etterkant. Spesielt fra de aller nærmeste, men også fra kjente og ukjente både bygda og langveisfra, forteller Charlotte til ReAvisa.

– Det har vært noen ekstremt fine tilbakemeldinger, og jeg ser at veldig mange stemte og stemte til de fikk krampe i fingra og kontantkortet ble tomt, sier Charlotte og ler:

– Det er så sjukt koselig, det! Og sjøl om det ikke gikk veien, er det så utrolig fint at dere hadde trua på meg og heia meg fram.

Åpner dører

Charlotte kom blant de seksten beste av tusenvis av søkere innledningsvis. Hun har fått vist seg fram i beste sendetid, fredag etter fredag. Hun har fått fans – over hele verden.

Den ene opptreden hennes ble blant de mest sette The Voice-videoene i verden. Deltakelsen – tross bråstopp nå – kan likevel ha åpna dører både innafor og utafor landegrensene.

Og det ikke lenge etter at Charlotte innrømte i prat med ReAvisa at det skorta på motivasjon, når alt stengte ned i korona-tid.

Ofrer mye for drømmen

GRAVID, GIFT OG TV-KJENDIS: Det har vært et mildt sagt begivenhetsrikt år for Charlotte så langt i 2021. Nå står snart fødsel for tur. Foto: TV2.

– Man ofrer noen ganger veldig mye for å oppnå drømmene sine. Og det har jeg gjort mye av opp i gjennom. Jeg har gått glipp av både bursdager, konfirmasjoner og begravelser.

ARTISTINNGANG: Charlotte har levd av stemmen sin i mange år allerede. Nå kan det blir enklere å forfølge drømmen videre framover. Foto: Privat.

– Det er jo bare de store tinga. Men det har også vært mange små ting, de små viktige hverdagslige tinga, som til tider blir helt prioritert bort, forteller Charlotte.

– Men når alt kommer til alt, syns jeg det er verdt å virkelig stupe uti det når man først har bestemt seg for noe. Det er jo dette jeg vil og skal drive med.

– Supermotivert!

Så Charlotte er mer bestemt på å forfølge drømmen om en musikk-karriere enn noen gang før. Men først er det den største og viktigste oppgaven som står for tur:

Nemlig den lille jenta som snart melder sin ankomst. – Når jeg er ute av babybobla gleder jeg meg til å jobbe videre. Jeg er supermotivert til det!

Men om ikke lenge blir det familiekos først. Nå fortjener det ferske ekteparet og straks ferske foreldre å nyte livet sammen i ro og mak.

Tok førstepremien på hjemmebane

– Min aller, aller største støtte i livet, det er han jeg nå kan kalle mannen min: Simen. Fy søren, jeg er heldig!, sier en takknemlig Charlotte. For på hjemmebane har hun vinni førstepremien:

– Jeg er heldig som har en så stødig klippe i livet mitt, som tar meg i mot når jeg faller, og som støtter meg i absolutt alt jeg gjør. For det gjør han virkelig.

– Dette hadde faktisk ikke gått uten han.

Les mer om Charlotte i ReAvisa-arkivet.

OPPTREDEN HER HJEMME I RE: I Revårockens digitale festival i mars sang Charlotte den samme sangen som hun sang på direkten på fredag; The Story av Brandi Carlile. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Les mer om kultur og musikk i Re.

,