Håper på finale før fødsel: – Jeg har så mye mer på lager som jeg virkelig har lyst til å vise fram

BEGIVENHETENE STÅR I KØ: Charlotte Sofie Eliassen Holtung (30) har rekki å både bli gravid og å gifte seg siden hun først gikk videre i The Voice på TV2. Foto: Ada Marlene Vrolijk / Fotovrolijk.

– Ikke helt lett å forberede seg mentalt på noe sånt som dette, forteller Charlotte som risikerer å få fødsel og finale farlig nærme i tid. – Nå er det er direktesendt, og nå gjelder det å få flest stemmer fra dere der hjemme. Går jeg videre, så får jeg ta det som det kommer!

Bakgrunn: Alle slåss om Charlotte!

Det skjer mye i livet til Re-jenta Charlotte Sofie Eliassen (30), nå også med Holtung til etternavn.

Hun har gifta seg med sin klippe i livet, Simen Holtung, de er gravide – og sånn som alle begivenheter topper seg på en og samme tid om dagen, så er termin veldig nærme en eventuell finale i The Voice.

Imponerer hele veien

– At jeg snart skal bli mamma kommer liksom på toppen av alt annet fantastisk som skjer om dagen. Jeg fikk vite at jeg var gravid bare noen få dager etter jeg gikk videre fra blind audition, forteller Charlotte til ReAvisa.

DUELL: Charlotte har fått veldig gode tilbakemeldinger både nasjonalt og internasjonalt, med gode tall på strømningene. Spesielt duellen med gutta i Ash & Thorns, der YouTube-videoen ble fra TV-opptreden ble Best of the week i The Voice worldwide med over 400.000 avspillinger! – Mange mener vi bør starte en trio og dra til Nashville. Det blir definitivt et samarbeid en gang, forteller Charlotte til ReAvisa. Foto: TV2.

– Må innrømme at jeg var ikke helt i toppform da jeg gjorde duell-runden eller på knockout, men det gikk jo kjempebra og jeg følte jeg fikk vist det jeg ville, sier Charlotte som hele veien har imponert dommerne til de grader.

– Hvis det virkelig går veien i livesendingene og jeg kommer helt til finalen, er det tre uker til termin. Men det er vanskelig å sette seg inn i akkurat det, siden alt er så usikkert på sånne direktesendinger.

– Dessuten er det utrolig mange flinke artister med i årets sesong, så konkurransen er hard. Så det tar jeg som det kommer.

Stor støtte fra hjembygda

Charlotte har hele veien takka fansen her hjemme i Re: – Helt fantastisk med alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått både fra fjern og nær. Men spesielt fint er det jo med den enorme støtta jeg har fått fra bygda vår. Det betyr så utrolig mye!

– Så må jeg nevne mine næreste venner og familien min, og da spesielt mannen min, Simen. Den støtta jeg alltid har fått og fortsatt får i alt jeg gjør hadde jeg ikke klart meg foruten.

Og nå trenger Charlotte all den støtte hun kan få av alle og enhver, gjennom noe så enkelt som en stemme eller flere på SMS eller nettsida til TV2 på fredagskvelden.

OPPTREDEN HER HJEMME I RE: I Revårockens digitale festival i mars sang Charlotte den samme sangen som hun skal synge på direkten på fredag; The Story av Brandi Carlile. – Det er en sang som betyr veldig mye for meg, og med den tror jeg at jeg kan få vist fram noe nytt. Den har jo også fått en ekstra betydning nå som jeg skal bli mamma, sier Charlotte i prat med ReAvisa. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

– Nå er det dere der hjemme som kan stemme, og de stemmene avgjør om jeg kommer videre blant topp-åtte. Det hadde jo vært helt fantastisk gøy.

Artistdrømmen har fått en ny glød

Charlotte forteller at hun har så mye mer på lager som hun virkelig har lyst til å vise fram. Og ingenting er vel bedre enn å få vise det fram på riksdekkende TV i beste sendetid?

Artistdrømmen i fyr og flamme igjen, etter at Charlotte tidligere innrømte til ReAvisa at hun hadde en sjelden nedtur da koronaen ramma oss hardt – og kulturnæringa ekstra hardt.

– Dette åpner dører og gir meg nye muligheter til å leve ut drømmen om å fortsatt leve av sang og musikk, jubler Charlotte.

Vil du se mer til Re-jenta i The Voice, så er det bare å følge med: – På TV2 førstkommende fredag klokka 20.00 skjer det!

Se Charlotte synge The Story på Revårock-sendinga:

ARTISTINNGANG: – Det blir mye forberedelser til en sånn direktesending. Følg med på Charlottes sosiale medier for å få en titt bak kulissene når livesendinga nærmer seg. Foto: Privat.

Les mer om Charlottes The Voice-suksess i ReAvisa-arkivet.

Les mer om kultur og musikk i Re.