Endelig kunne Hanne og Johannes åpne treningssenteret igjen: – Veldig, veldig, veldig deilig!

KASTA SEG RUNDT: Hanne Kristin Johansen-Holm (44) og Johannes Holm (44) holdt det gående til klokka 22.00 kvelden før gjenåpning, med vask og klargjøring. Til morgen i dag, på slaget klokka 06.00, var Revetal treningssenter åpent igjen. Foto: Stian Ormestad.

– Vi har jo gått inn med hud og hår i dette her – og for å si det som det er: Vi har satsa alt det vi eier og har på Revetal treningssenter, forteller treningsekteparet. Sjøl etter korona-kompensasjon, regner de med å ha tapt rundt en million kroner.

Bakgrunn: Nye koronatiltak fra fredag.

Hanne Kristin Johansen-Holm (44) og Johannes Holm (44) tok over Revetal treningssenter for fem år siden. I fjor kjøpte de også bygget.

Store investeringer, rett før korona stoppa alle muligheter til å tjene pengene inn igjen:

Har tapt rundt en million kroner

– Vår situasjon nå er selvfølgelig spennende. Da koronaen kom i mars i fjor, så tapte vi masse penger, nesten en million kroner. Støtte fra staten har kommet, men det tilsvarer i underkant av ti prosent av det vi har tapt.

– Ny runde igjen nå, som vi har tapt penger nok engang, så til sammen snakker vi mellom 1,2 – 1,3 millioner kroner kroner. Og får vi noen kompensasjon nå, det veit vi jo ikke enda, og den er i samme størrelse som tidligere, så er vi nå oppi en million kroner tapt.

– Dette er penger som vi aldri kommer til å få igjen, forteller ekteparet i prat med ReAvisa. – Denne bransjen drifter med små marginer, enten litt pluss eller litt minus – helst minus.

Tåler ikke en ny nedstengning

– Men det er engasjementet for folks helse, fysisk og psykisk, som gjør at vi står på hver eneste dag, 365 dager i året, understreker Hanne og Johannes.

De er helt avhengig av å kunne holde åpent over tid og slippe flere nedstengninger, eller eventuelt kunne motta bedre kompensasjonsordninger.

– Det er helt klart krevende tider!

Godt å være i gang igjen

Johannes og Hanne holdt det gående til klokka 22.00 kvelden før gjenåpning, med vask og klargjøring. Til morgen i dag, på slaget klokka 06.00, var Revetal treningssenter åpent igjen.

Men kun for folk fra egen kommune og medlemmer på treningssenteret.

– Det er godt å være i gang igjen! Veldig, veldig, veldig deilig!

Fra arkivet: Pepper sport blir til Revetal treningssenter:

Pop-up-testing på Re-torvet: – Vi har ikke annonsert dette noe særlig i dag, for å få en myk start.

Les flere saker fra korona-tida i Re.