Påkjørsel bakfra – lastebil stakk fra stedet

PÅKJØRSEL BAKFRA: Tre kjøretøy involvert, men bare to biler står igjen. En lastebil skal ha stått først i kjedekollisjonen og bare ha kjørt fra stedet. Foto: Stian Ormestad.

Lastebilen som sto først i rekka med tre kjøretøy som smalt i hverandre, kjørte bare videre. Det stusser politiet på, som gjerne vil ha tips.

Les også: – Alle kan være uheldig, men dette er råttent gjort!

Onsdag 24. mars rett over klokka 08.00 rykker alle nødetatene ut etter melding om trafikkulykke på Bispeveien gjennom Svinevoll.

– Påkjørsel bakfra. To personer involvert. Begge er oppegående, heter det i første melding fra Politiet i Sør-Øst. Men det skulle vise seg å mangle noe…

Skader både foran og bak

LEITER ETTER DEN TREDJE INVOLVERTE: Politiet ønsker tips som gjør at de kan spore opp lastebilen som skal ha vært involvert i kollisjonen på Bispeveien gjennom Svinevoll i dag, onsdag 24. mars 2021. Foto: Stian Ormestad.

STORE MATERIELLE SKADER: Bilene som står igjen på ulykkesstedet er tydelig prega av en hard smell. Heldigvis er det ikke meldt om personskader, til tross for at airbager er utløst og bilene ikke er kjørbare. Foto: Stian Ormestad.

Da lokalavisa ankommer ulykkesstedet, stusser ReAvisas utsendte ganske umiddelbart. To biler har fått fronten trykt inn, begge to.

– Mangler det ikke noe her?

– Jo, det stemmer, får vi bekrefta av politiet på stedet. En lastebil, som sto først av de tre kjøretøyene, har bare kjørt videre.

Politiet ønsker tips

Så har du tips om lastebilen, kan politiet tipses på telefon 02800.

Dessverre har politiet på stedet lite informasjon om lastebilen og dens rolle i ulykka, men det innhentes nå opplysninger fra involverte og vitner på stedet.

Mye tyder på at lastebilen var uforskyldt i ulykka, som skjedde i 60-sona på Bispeveien, rett sør for bensinstasjonen på Svinevoll.

Fikk ikke med seg at det var stans i trafikken

I en oppdatert melding fra politiet i Sør-Øst konkluderer de med at årsaken til ulykka er at sjåføren av den bakerste bilen ikke fikk med seg at det var stans i trafikken.

– Politiet oppretter sak på forholdet.

Trafikken passerer i ett felt forbi ulykkesstedet. Bergningsbil er på plass en drøy times tid etter første melding om ulykka.

FINN EN FEIL: Varebilen har skader både foran og bak. Men kjøretøyet som var først i rekka da det smalt, har kjørt fra stedet. Foto: Stian Ormestad.

Flere og flere gjør akkurat som deg: Leser ReAvisa.

Les flere saker fra politiloggen i Re.

,