– Dette er en svært spennende jobb!

REVETAL BIBLIOTEK: Tross korona-stengt bibliotek kan du få bøker til påskeferien. Fra og ned mandag denne uka, 22. mars, kan du forhåndsbestille bøker og hente de på biblioteket. Foto: Stian Ormestad,

Hvem skal bli den nye sjefen på Revetal bibliotek? Kollegaene kan love travle og varierte dager.

Sjekk: Her blir Revetal bibliotek åpnet – se bildene!

Det er Tone Moseid, bibliotekssjef for Tønsberg og Færder bibliotek, som søker en ny avdelingsleder på Revetal bibliotek (ekstern lenke).

Rita Cicconi var biblioteksjef i gamle Re kommune, og med sammenslåinga med Tønsberg ble hun avdelingsleder. Nå søker hun nye utfordringer, etter strålende innsats her i Re.

Økende besøk i Re – også i korona-året 2020

– Rita har gjort en kjempejobb, skryter biblioteksjef i den nye storkommunen. – Det er bare å se på besøkstallene for 2020, det, viser Tone til:

Der de fleste opplever sviktende besøk på grunn av restriksjoner og perioder med stengt bibliotek, så gikk likevel besøkstallet opp i Re.

Den avtroppende avdelingslederen på Revetal slutter 1. mai.

Svært spennende jobb

Og søknadsfristen for å bli ny avdelingsleder nærmer seg, fristen er 26. mars. Biblioteksjefen har stor tro på mange gode søkere:

– Dette er en svært spennende jobb. På et nytt og moderne bibliotek, sentralt beliggende midt i Re.

– Som jeg har inntrykk av at hele Re-bygda slutter opp om og er veldig stolte av.

Mange muligheter og stor aktivitet

Avdelingslederen skal ha hovedfokus på Revetal og utviklingen videre av et fortsatt nytt og veldig spennende bibliotek, med mange muligheter.

I normale tider er bygget allerede fylt opp med mange aktiviteter og foreninger for små og store, helt fra babysang og oppover.

Avdelingslederen vil også gå inn i ei utvida ledergruppe for Tønsberg og Færder bibliotek.

«Tre etasjer fylt med bøker og opplevelser»

Kollegaene på Revetal beskriver det som en drømmejobb, spesielt for deg som liker travle og varierte dager, sammen med en flott gjeng.

I stillingsutlysningen spares det ikke på superlativene, der Revetal-avdelinga med rette beskrives som et nytt og aktivt bibliotek.

Videre: «Vårt nye og stilige bibliotek», «attraktiv plassering i landlige omgivelser i hjertet av sentrum». «Tre etasjer fylt med bøker og opplevelser, og gode smaker i kafeen». «Biblioteket er godt besøkt, og er en viktig møteplass for innbyggere i alle aldre i denne delen av Tønsberg kommune».

Søker en synlig sjef

Avdelingslederen skal være synlig og aktiv ute i biblioteket, skape og tilrettelegge for spennende litteratur- og kulturarrangementer.

«Barn og ungdom er en viktig satsing, og du ser fram til å jobbe med kreative ideer som kan bidra til å tenne leselysten hos flere. Du er modig og har visjoner for bibliotekutviklingen».

Avdelingslederen har ansvaret for den daglige driften av avdelinga, og skal leder “Team Revetal” med i alt fire ansatte fordelt på 2,9 årsverk.

Bibliotekhistorie: Fra Re til Revetal bibliotek.

Sjekk flere saker om Revetal bibliotek i ReAvisa-arkivet.

SNORKLIPP: Revetal bibliotek ble offisielt åpnet 6. februar 2019. Avtroppende avdelingsleder Rita Cicconi midt i bildet i gul genser. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Flere og flere gjør akkurat som deg: Leser ReAvisa.

,