Brettspill-bonanza i første runde – ny søknadsfrist nå!

Første gavedryss ble presentert i mars-avisa, og i dag er det en ny frist for å søke. Ny vinner  – eller vinnere – blir presentert i april-avisa. 

Bakgrunn: – Vi håper på massevis av forslag, små og store saker og ting vi kan bidra med!

Re-torvet og ReAvisa farter rundt i Re og gir gaver til gode formål i hele 2021, for å muntre opp ei ellers rar korona-tid.

Det kom mange fantastiske søknader i første søknadsrunde i februar. Neste søknadsfrist løper ut i dag, 10. mars. Du sender søknaden til Post@Re-Torvet.no.

Femti fantastiske forslag skal bli enda flere

Har du allerede søkt, trenger du ikke søke igjen. Alle som ikke ble trukket ut i første runde henger med videre til den neste.

Det kan søkes om alt mulig rart av allmennyttige formål, og det ligger allerede rundt femti fantastiske gode forslag i potten – nå tar vi i mot enda flere forslag til neste trekking.

Det aller første gavedrysset gikk til hele fem mottakere, der alle hadde søkt om brettspill – og fikk fem hver. Les mer om det i denne saken:

Gavedryss til gode formål i Re: – Spill til store og små!

SPILLGLEDE: 6-åringene Tora Synnøve Gunneng Nilsen og Magnus Kaldager Hermansen plukka ut fem spennende spill til Ramnes SFO i det første gavedrysset, der fem mottakere fikk fem brettspill hver. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om gavedrysset til gode formål i Re i årets første papiravis.

Les også: – Om vi skal bytte navn på Re-torvet? Det skjer ikke!

, , , , , , , ,