Oppfordrer til bruk av munnbind på butikken: – Men vær trygg – vi smiler bak munnbindet!

MUNNBIND-ANBEFALING: Med de nye lokale korona-retningslinjene, anbefaler også de lokale butikken å bruke munnbind hos dem. Foto: Re-torvet/Meny Revetal.

Det strammes inn på korona-tiltakene i nye Tønsberg kommune, og den lokale handelsstanden ikler seg munnbind som anbefalt – og oppfordrer kundene til å gjøre det samme.

Strammer inn lokale korona-tiltak: Påbud om munnbind og forbud mot arrangementer.

I dag kom kriseledelsen i kommunen med nye korona-tiltak, der det blant annet innføres munnbind-påbud, med noen unntak, og arrangement-forbud, også med noen unntak.

Dette skjer i møte med den muterte virus-varianten som potensielt sprer seg raskere. Les pressemeldinga om de nye korona-innstramningene i denne ReAvisa-saken.

Smiler bak munnbindet

Den lokale handelsstanden i Re tar anbefalingene på alvor, og ber kundene gjøre det samme:

– På grunn av siste utvikling tar vi på oss munnbind fra i morgen, onsdag. Vi oppfordrer samtidig våre kunder til å gjøre det samme, melder Re-torvet.

Mye den samme meldinga fra Meny Revetal: – På grunn av siste utvikling tar vi på oss munnbind fra i dag, og vi oppfordrer våre kunder til å gjøre det samme. Men vær trygg, vi smiler bak munnbindet!

– Smittesituasjonen lokalt har blitt kraftig forverra fra torsdag i forrige uke og fram til nå. Dette fører til at vi nå innfører nye tiltak for å forebygge og begrense smitte så godt som mulig, sa ordfører Anne Rygh Pedersen i en pressemelding til ReAvisa tidligere i dag, tirsdag 3. mars 2021.

Flere og flere gjør akkurat som deg: Leser ReAvisa.

Les flere saker om korona-tida i Re i ReAvisa-arkivet.