Sykkelfest i Revetalparken – se bildene!

FORRYKENDE TEMPO! Når starten gikk kunne vi se sykler både med og uten pedaler, sparkesykler, trehjulssykler og sykler med støttehjul suse av gårde i et forrykende tempo. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Det ble sykkelfest i Revetalparken når Tour of Norway for kids kom til Re, for andre året på rad.

Les mer om Re sykkelklubb i ReAvisa-arkivet.

Tour of Norway for kids er åpent for alle mellom 0 – 12 år som har hjelm og noe med hjul. Sykkelrittet for de minste reiser rundt i landet og skaper gode sykkelopplevelser.

Det ble megagod stemning i parken på Revetal når de tok turen innom lørdag 5. september.

Re Sykkelklubb hjelper til

Ståle Røhmen er trener for de yngre i Re sykkelklubb og kan meddele at de er maks påmeldte etter tilpasning av smittevern. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

– Detta er et skikkelig ålreit arrangement!, sier en strålende fornøyd Ståle Røhmen, som hjelper til på vegne av Re sykkelklubb.

– Det er mange frivillige i gang, forteller Ståle til ReAvisa. Sykkelfesten ble halvert i år, da det kun var 90 plasser for påmelding på grunn av smitteverntiltak.

– Det er nok mest lokale som deltar, men det hender det kommer noen utafra også.

Julie Sandnes (3) tok turen ned i Revetalparken i dag for å være med på Tour of Norway for kids, dette fikk også apen bli med på.

Et forrykende tempo

«Vi hadde det fantastisk på Revetal i fjor. Selvsagt kommer vi tilbake i år», skriver Tour of Norway for kids på sin Facebook-side.

Klokka 17.00 telte de ned på høyttaleranlegget i parken på Revetal og de minste med trehjulssykkel og støttehjul var i gang.

– Det er hyggelig at vi kan bruke parken på Revetal litt, sier Henning Larsen, en av mange ildsjeler i den lokale sykkelklubben.

Emma Gran Hermansen (16) deler ut startnummer og informerer om smittevern. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Re sykkel-gutta sykler foran og bak. – Vi skulle helst vært med å konkurrert sjøl! Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Noah Skulveru (14) og Leon Skulveru (8) er på plass når det skal sykles på Revetal. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Starten går! Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Med god hjelp fra Re sykkelklubb rigga vi oss til på baksiden av Re-torvet. Sykkelklubben hadde laget en veldig kul og teknisk løype med krappe svinger og varierende underlag, en tøff og spennende løype, skriver arrangøren på sine nettsider. Foto: Tour of Norway for kids.

Det ble en helt magisk dag i Re. Stemningen var super, været var det ingen ting å utsette på og mange glade og energiske barn fikk sykle i de kule og utfordrende løypene som var blitt satt opp. Tusen takk Re!, skriver arrangøren på sine nettsider. Foto: Tour of Norway for kids.

Gir alt! Foto: Tour of Norway for kids.

Målgang med stil! Foto: Tour of Norway for kids.

Velfortjent premiepose til alle! Foto: Tour of Norway for kids.

Sjekk også saken fra i fjor: – Hvorfor har vi ikke vært her før!?