Last ned ReAvisa på papir desember 2019

NY UTGAVE: Torsdag 5. desember 2019 ligger ei ny papiravis i postkassene, der folk møtes på butikker, restauranter og bensinstasjoner, og allerede nå kan avisa lastes ned her på nettavisa ReAvisa.no. Faksimile: ReAvisa, desember 2019.

En ny utgave av ReAvisa ligger i postkassa, der folk møtes, og til gratis nedlasting her på nettavisa torsdag 5. desember 2019.

Les også: ReAvisa vil fortsatt skrive om Re – vil du lese det?

Dette er den aller siste ReAvisa som dekker dagens Re kommune. Fra nyttår bor vi alle i nye Tønsberg kommune.

Men ReAvisa vil fortsatt ha base i bygdebyen vår Revetal, og dekke alle sogna rundt: Fon, Vivestad, Høyjord, Undrumsdal, Våle og Ramnes. Les mer om det her.

Last ned ReAvisa på papir desember 2019 – gratis!

Her finner du ReAvisa-arkivet, der du kan laste ned tidligere aviser.

Idrettshelter og hverdagshelter

LÆREREN SOM IKKE VILLE BLI LÆRER: Det var i høst tredve år siden Frank Wedde (55) begynte å jobbe på Revetal ungdomsskole. Han har hjelpa mange reinger på veien til voksenlivet. Foto: Stian Ormestad.

I denne avisa kan du lese om Årets idrettsnavn i Re 2019: Fredrik Solberg. Og Re FKs J15-lag som har briljert både på og utenfor banen denne sesongen. Og visste du at vi har en Re VGS-elev som tok VM-gull i høst?

AKSJONISTER: Frank og dattera Jenny aksjonerte for en ny folkeavstemning om kommunesammenslåing, da nei-et fra den første ble oversett. Foto: Privat.

I tillegg har lokalavisa vært på karateturnering i Revetalhallen. Og på klubbløp i bilcross for NMK Tønsberg – der reingene gjorde reint bord. Og enda et lokalderby, denne gang på volleyballbanen. der Re også grusa Tønsberg.

Du kan lese om lærer, aktivist, oppfinner, musiker og låtskriver Frank Wedde, som ble ansatt på Revetal ungdomsskole for tredve år siden denne høsten. Men han hadde absolutt ingen planer om å bli lærer.

Og du kan lese om postmann Klaus Holt som avslutter et langt yrkesliv med samme ruta som han starta på med sykkel for snart 55 år siden.

Ser både bakover og framover

Du kan også lese om 4H-klubbene i Re, og deres Høstfester og plakettutdelinger.

Du finner noen strofer om lokalpolitikken som sklir inn i den nye storkommunen, men på Røråstoppen skole var elevene mer opptatt av skolevalget denne høsten. Der var de store valgkampsakene klima og miljø pluss leksefri skole.

Som vanlig forteller de leseglade på Revetal bibliotek om bøker de liker best, vi mimrer tilbake både fem og ti år, med et ReAvisa-bilde av dugnadsgjengen i Re-løypa i førjulstida i 2009.

Og vi har selvfølgelig samla det aller, aller meste som skjer i jula her i Re.

Se fotogalleri det vises til i papiravisa:

Se video det vises til i papiravisa:

Den neste ReAvisa blir den første i nye Tønsberg kommune, og den kommer som vanlig ut før Re middelalderdager: Frist er 30. januar, og utgivelse er torsdag 6. februar. Nettavisa oppdateres javnt og trutt.

Hele planen for 2020 finner du her.

Tips oss om gode, lokale saker: Tips@ReAvisa.no.

Aldri har flere annonsert mer i ReAvisa enn i fjor. Trenden fortsetter i år – fordi ei annonse i ReAvisa funker, fordi avisa blir lest. Henge med? Ta kontakt på Annonse@ReAvisa.no.

Sjekk også ReAvisa-arkivet.

,