Jobbklær AS har vokst seg over dobbelt så store

STØRRE LOKALER: Trude Skau og Jarl Espen Skau viser fram de nye lokalene til familiebedriften Jobbklær AS. Foto: Håkon Westby.

Perfekt plassering og nå dobbelt så stor butikk – det må bli bra det!, forteller ekteparet som står bak jobbklær-suksessen på Revetal.

Dette kunne du først lese i ReAvisa på papir – last ned gratis!

Jobbklær AS åpna på Revetal på tampen av 2016 i det gamle Cederotbygget. Av flere utvidelser, er den siste den aller største:

Nå har de utvidet salgslokalene igjen – denne gangen til litt over dobbelt så stort som tidligere.

FORNØYD KUNDE: Fotograf Ada Vrolijk fra Krakken i Fon hentet klær med trykk på, og er meget godt fornøyd med resultatet. Foto: Håkon Westby.

Formidabel økning på alle vis

Familiebedriften drives av ekteparet Trude Skau, som har lang erfaring med salg av yrkesklær, og mannen Jarl Espen Skau, som tidligere jobba på Power Revetal. Siden august i fjor har han jobba fulltid i butikken sammen med kona.

I sommer har de jobba for fullt med utvidelse av salgslokalene. Da ReAvisa var innom traff vi også fotograf Ada Vrolijk fra Fon, som var innom for å hente T-skjorter, caps og jakke med spesialtrykk på klærne for fotofirmaet. Hun var svært fornøyd med resultatet.

Jarl Espen Skau forteller at Jobbklær AS har hatt en formidabel økning fra 2018 og til nå. – Vi har fått en stor kundemasse, og vi får nye kunder innom hver uke, forteller han fornøyd.

– Folk er flinke til å bruke lokale butikker her i Re og omegn.

Her kan alle stoppe rett uttafor døra

– Med ”utvalg litt bedre enn i byen og service som på landet” må det jo gå bra! Vi har utvida sortimentet både i arbeidstøy og fritidstøy, forteller Jarl.

Han forteller også at lokalenes plassering er helt topp. – Her kan kunder med traktor eller trailer stoppe rett uttafor døra og handle, forteller ekteparet bak Jobbklær-butikken på Revetal.

Jobbklær AS ble starta opp i 2016, og omsatte for nesten fire millioner kroner i fjor – en økning på nesten halvannen million fra første hele driftsår i 2017.

Dette kunne du først lese i ReAvisa på papir – last ned gratis!

Les også: Jobbklær åpner på Revetal:

Les mer om lokalt næringsliv i Re.