Bli med inn i Revetals nyeste butikk – SE VIDEO!

REVETAL: Jobbklær AS blir enda en ekte familiebedrift på Revetal. Trude Skau har jobba 20 år i bransjen, og tar nå skrittet for å starte for seg sjøl. SE VIDEO OVER!

ReAvisa skreiv om den kommende butikken i november-utgaven – last ned papiravisa gratis her. Denne uka åpnet Jobbklær AS dørene.

– Enda en grunn for å ikke dra til byen, sa Trude Skau (45) om planene for den aller første spesialbutikken for arbeidstøy på Revetal.

Butikken blir liggende i det gamle Cederoth-bygget, sammen med flere nyinnflyttere som Revetal Kolonial, Atenti, med flere i Industriveien 3.

Denne uka ble det en flying start: – Det har vært bare fornøyde folk innom, alle skryter at det kommer enda en butikk som vi trenger her på Revetal, forteller Trude til ReAvisa.

img_5108.jpg

JOBBKLÆR AS: Trude Skau styrer butikken sjøl, etter 20 år som ansatt i sammen bransje. Foto: Stian Ormestad.

For nå er endelig drømmen om å starte opp for seg sjøl realisert – godt backa opp av mannen Jarl Espen Skau (48) og sønnene Robin Alexander Skau (20) og Andreas Tvei Andersen (26). Alle tre gutta skal hjelpe til i butikken på kvelder og helger, utenom egen jobb og studier.

Jarl Espen og Andreas er kjente fjes fra Expert-butikken på Revetal, og skal fortsatt jobbe der, men hjelpe til i familiebedriften ved siden av.

Hovedleverandøren blir Blåkläder, et kvalitetsmerke Trude ønska seg i butikken.

– For det første er det kvalitet, og for det andre er det et godt utvalg – også til damer. Vi sikter oss inn mot bønder og håndtverkere som trenger skikkelige arbeidsklær, men også andre yrkesgrupper og mannen – og dama – i gata.

– Det er mange damer som jobber og sjauer her på bygda, så det er viktig med et godt utvalg også til dem, mener Trude.

Utvalget vil også bestå av fritidstøy, sokker og boxere, i tillegg til tradisjonelt arbeidstøy og vernesko.

Trude er opptatt av å opprettholde Revetals gode navn og rykte, så servicen vil være i fokus også i denne Revetal-butikken.

– Vi vil legge opp bukser hvis det er behov for det. Vi vil gjøre det lille ekstra, akkurat som det flotte næringslivet på Revetal er så godt kjent for, forteller Trude.

Sjøl om flere butikker på Revetal allerede fører varer som går inn under arbeidstøykategorien, finnes det ikke en egen spesialbutikk.

– Vi håper folk vil bruke butikken, og ser det som en stor fordel å ha en butikk som satser bare på dette. Ekspertisen etter å ha jobba i 20 år med dette gjør at jeg kan sørge for at kunden får det han eller hun trenger, hverken mer eller mindre.

– Vi tror det er et marked for en spesialbutikk for arbeidstøy på Revetal, sier Trude med støtte fra resten av familien.

011116_arbeidstoy_1

FAMILIEBEDRIFT: Dette bildet er fra ombyggingen av lokalene til butikk. Trude Skau (45) har god hjelp fra ektemannen Jarl Espen Skau (48) og sønnene Robin Alexander Skau (20) og Andreas Tvei Andersen (26). Familiehunden Emma er butikkens maskot. Foto: Stian Ormestad.

– Folk er så hyggelige. Her på landet har man tid til å slå av en prat, og det er mindre stress her på Revetal enn i butikker jeg har jobba i før, sier Trude – før enda en blid kunde kommer innom og skryter av butikken.

– I byen kan du fort drukne som en av mange som prøver seg, mens her på Revetal er du veldig synlig. Det er bra, og det forplikter. Alle heier alle hverandre fram, jeg får mye skryt for å satse på noe eget.

– Og jeg merker at alle har fått med seg at vi starter opp etter at det sto i ReAvisa!


,