Det lakker og lir mot jul – bare sjekk her:

FØRJULSTID: Åpen gård på Ramnes søndre – med hestekjøring – er et av mange arrangement i førjulstida i Re. Foto: Stian Ormestad.

RE: Denne helga er det førjulsmarked hos Olgars, og sanitetskvinnene på Hjerpetjønn inviterer til julesalgsmesse på vellet. Så går det slag i slag, hver helg fram til jul.

Tips lokalavisa – Tips@ReAvisa.no.

Et sikkert tegn på at det nærmer seg jul, er sanitetskvinnenes årlige julesalgsmesse på Hjerpetjønn vel – de er alltid først ute av mange julemarked og julearrangement i førjulstida her i Re.

GAMMEL KJENNING: Tommy Anderson fra Stokke er klar for sin sjette julebordsesong på Revetal. Det er allerede satt opp en ekstraforestilling. Foto: Stian Ormestad.

I år er datoen lørdag 17. november, og salgsmessa er åpen fra klokka 11.00. – Det blir kiosk og loddsalg. Velkommen store og små!, melder Hjerpetjønn sanitetsforening.

Samme lørdag inviterer RAK-gjengen til Førjulsmarked på Olgars på Brår. – Her vil det bli aktiviteter, gode tilbud og flotte selgere, forteller Anniken Thuve Ivarsson til ReAvisa.

– Butikken vil bugne av julepynt, og vi har unike julegaver for alle og en hver.

Og årets Eplekjekk er klar for salg. Åpningstida er fra klokka 10.00 til 15.00.

Mye som skjer i Re – som alltid!

SPILLER OPP TIL FØRJULSDANS: Cosmic sørger for levende musikk på Revetal gamle stasjon lørdag 15. desember, som en av to julebordskvelder her. Lørdag 8. desember spiller Wrong direction. Foto: Stian Ormestad.

Videre framover blir det åpning av Holt julegård siste søndag i november. Det blir også åpen gård på Ramnes søndre.

REISEN TIL JULESTJERNEN: Malin Victoria Lien Lingjærde-Øren (12) spiller Sonja. Foto: Amalie Andersen.

Det blir Julemarked på Sagatun hele den første helga i desember. Da er det også julemarked på Våle prestegård.

Den andre helga i desember viser Kulturhuset Elverhøy Reisen til julestjernen – les mer om den flotte barneteater-gjengen i Ramnes her.

Helt fra premiere den siste fredagen i november og til siste helga i desember – med ekstraforestilling – er det juleshow og julebord-moro på Restauranten på Revetal. Og på andre sida av Bispeveien rigger Revetal gamle stasjon til to julebordkvelder med mat og levende musikk.

Også må vi minne om den årlige julegaveinnsamlinga til Re Røde Kors, som starter opp igjen i disse dager. Les mer om det i ReAvisa, november 2018

Juleavisa til ReAvisa har frist siste onsdag i november, og gis ut den første torsdagen i desember.

Og da er det sikkert noe vi har glemt i farta – tips oss!

Les også om Malin Victoria (12): – Jeg gleder meg til å opptre!

Les også: – Et julebordshow med enda mere baller!

Les også: RAK-gjengen har et eplekjekt julegave-tips til deg

JULEGRØT PÅ LÅVEN: Holt gård inviterer til åpen julegård, i år igjen. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om jul i Re.

Tips lokalavisa – Tips@ReAvisa.no.

,