Vellykka Barnas dag på Hjerpetjønn, men: – Regnværet som aldri kom skremte kanskje noen fra å komme?

HJERPETJØNN: Mens regnet hølja ned mange steder rundt Hjerpetjønn, kom det såvidt noen drypp der. Men det var nok nok til at noen valgte å ikke ta turen til Barnas dag. Likevel kom det rundt 150 små og store.

Søndag 17. juni var det Barnas dag på Hjerpetjønn for andre året på rad, med masse artig å finne på for barna.

HØYT OG LAVT: Barna på Hjerpetjønn fikk mange nye lekekamerater søndag. Sjøl om regnet hølja ned flere steder rundt Hjerpetjønn, var det fint å leke ute her. Foto: Stian Ormestad.

– Vellykka, oppsummerer Tina Mørken Skar på vegne av Hjerpetjønn vel til ReAvisa: – Med cirka 150 besøkende totalt ble det en fin og aktiv dag.

Ei lita skur

Men det kunne fort blitt enda flere, for været la nok en demper på arrangementet – sjøl om det var flott sommervær så å si hele søndagen på Hjerpetjønn.

– Utrulig synd med været rundt oss, mener Robert Klausen i velforeningen. – De som kom hadde det toppers, ungane var i ekstase med masse moro å finne på. Men vi hadde plass til enda flere.

For de som kom til Hjerpetjønn ble ikke spesielt våte. – Det regna kanskje i fem minutter på Hjerpetjønn med ei lita skur. Men det hølja ned flere steder rundt oss. Så det var synd at ikke flere tok turen.

Dette var andre året med Barnas dag på Hjerpetjønn. I fjor kom rundt 200 med små og store.

Les også: Hjerpetjønn velforening traff blink med «Barnas dag»!

Barnas dag kunne du også lese mer om i ReAvisas sommermagasin.

, ,