Last ned ReAvisa på papir juni 2018

NY UTGAVE AV REAVISA! Torsdag 14. juni 2018 ligger ReAvisa i postkassene i Re og omegn – og avisa kan hentes der folk møtes på butikker, restauranter og bensinstasjoner – gratis. Og den kan lastes ned her på nettavisa ReAvisa.no. Faksimile: ReAvisa, juni 2018.

RE: ReAvisa ligger i postkassa torsdag 14. juni 2018 – og dette er ReAvisas sommermagasin med oversikt over alt som skjer i løpet av Re-sommeren. Papiravisa kan også lastes ned her på nettavisa ReAvisa.no.

Se fotogalleri det vises til i papiravisa:

Se video det vises til i papiravisa:

Se flere videoer fra Re

Den neste ReAvisa kommer ut onsdag 15. august 2018, med frist 8. august. Denne avisa trykkes i et ekstra stort opplag på 8.800 eksemplarer og distribueres til hele gamle Andebu og Hof kommuner, i tillegg til ordinær distribusjon i Re og omegn.

Hele planen for 2018 finner du her.

Tips oss om gode, lokale saker: Tips@ReAvisa.no. Annonse? Book plass allerede nå: Annonse@ReAvisa.no.

Sjekk også ReAvisa-arkivet.

,