Søker snekker – eller noen som er flinke på å rive…

VÅLE: Tidligere i år fikk Våle ungdomslag penger til å pusse opp Fjellborg. Penga strekker til litt lenger hvis dugnadsfolk river og fagfolk bygger opp igjen.

Les også: Sjekk denne glade gjengen fra Re!

Det var i slutten av januar i år at Våle ungdomslag fikk gladmelding og en diger sjekk fra DNB Sparebankstiftelsen: 250.000 kroner ble gitt til oppussing av gamle, gode Fjellborg.

NY KLEDNING: Ole Bendik Kviler og Bengt Kenneth Ivarsson tok i mot gavesjekken på 250.000 kroner i vinter. Penga går til ny kledning, og kanskje holder det også til nye vinduer rund baut. Foto: Stian Ormestad.

Nå er jobben godt i gang – men også en svær pott på 250.000 kroner varer lenger hvis man tenker litt smart:

Har du mulighet til å henge med på lørdag?

– Nå holder vi på med utskifting av utvendig kledning på det kjære bygget vårt. Snekkeren er allerede ferdig med første vegg, og har startet på vegg nummer to, skriver Våle ungdomslag på sin Facebook-side.

– For å klare å komme så langt som mulig på veggen med midlene vi har tilgjengelig så er vi avhengig av litt dugnadshjelp. Vi trenger å få rivi den gamle kledningen. Derfor:

– Vi skulle gjerne hatt hjelp av deg og dine venner på lørdag for å rive på framsida og forbi inngangspartiet, da snekkeren skal begynne der allerede mandag.

Hvis du har mulighet til å være med å ofre noen timer på lørdagen, så hører Våle ungdomslag gjerne fra deg/dere. Send en melding på Facebook eller en SMS til 90 93 88 99.

Holder det til hele huset og alle vinduer?

Styret i Våle ungdomslag er optimister – og håper det dukker opp en god gjeng på lørdag 16. juni 2018, også med lokalavisas hjelp til å spre det.

– Håpet vårt er å kunne skifte kledning og vinduer rundt på hele bygget!

Les også: Sjekk denne glade gjengen fra Re!

, ,