Rykker ut etter melding om bilbrann

BILBRANN: Bilen er i ferd med å bli helt utbrent. Holtungveien er helt stengt ved Bagstevold. Foto: Stian Ormestad.

HOLTUNGVEIEN: En bil står i full fyr i Holtungveien. Veien er stengt i begge retninger.

Rett over klokka 19.00 mandag kveld 11. juni rykker alle nødetater ut etter melding om bilbrann i Holtungveien.

ÅPNE FLAMMER: Bilen står langs Holtungveien, med skog på begge sider av veien. Foto: Stian Ormestad.

Kom seg ut av bilen i siste liten

– De som har vært i bilen har kommet seg ut, melder Politiet i Sør-Øst. De legger til i en oppdatert melding at det ikke skal være snakk om noen personskader.

Bilen brenner heftig og ser ut til å bli totalt utbrent. Brannmannskap legger på skum, og flere står i tillegg og spyler vann på vegetasjonen rundt.

Politiet melder at det ikke er spredningsfare.

Røyken er synlig fra langt hold fra den voldsomme bilbrannen.

Bilen er totalskadet

Føreren av bilen opplyser til politiet at det begynte å ryke fra panseret under kjøring, før det kom flammer. Bilen er totalskadet.

Det er uklart hvorfor det begynte å brenne i bilen, men det skal undersøkes. Brannen er nå slokt og bilberging er bestilt.

STORE BRANNMANNSKAPER: Flere brannbiler er på plass. Mens noe brannmannskap slokker bilbrannen, spyler andre ned vegetasjonen rundt. Foto: Stian Ormestad.

Tømte alt av vann for å hindre skogbrann

Brannmannskapet fikk opplyst at det på stedet ikke hadde kommer så mye som en regndråpe den siste tiden, sjøl om flere steder i vårt område har fått nedbør, forteller brannmester Svein Helge Skjerdal på Vestfold interkommunale brannvesens Facebook-side:

– Fordi det er så tørt på stedet tømte vi det vi hadde av vann på brannbilen over bilen og terrenget rundt med vannkanon.

Dette også med tanke på at bilen skulle kjøres bort av bergingsbil og vi vil ikke ha glør på avveie, avslutter brannmester Svein Helge Skjerdal.

Les flere saker fra politiloggen i Re.