God sommer fra ReAvisa – last ned sommermagasinet!

Thumbnail_juni_2016_NETT

LAST NED PAPIRAVISA: ReAvisa ligger i postkassene, der folk møtes, og til gratis nedlasting på nettavisa ReAvisa.no. Faksimile: ReAvisa, juni 2016.

RE: ReAvisa ønsker alle våre lesere god sommer med et rykende ferskt sommermagasin.

ReAvisas sommermagasin ligger i postkassene onsdag 15. juni, der folk møtes i Re, og den kan lastes ned gratis her på nettavisa ReAvisa.no.

Du kan blant annet lese om Per Erik Kompalla (64) som har sin siste dag på drømmejobben som lærer på Ramnes skole i dag. Her kan du se videoen det vises til i papiravisa:

I sommermagasinet ramser vi opp det som skjer i Re og med reinger i sommer. Blant annet Katrine Hallenstvedt Lid (26) som skal showe i Sandefjord i sommer. Flere bilder fra Hvalsommer 12 kan du se her på nettavisa.

050616_HVALSOMMER_KATRINE_LID_ANDRE_KLAUSEN_12

SHOWER I SANDEFJORD: Katrine Hallenstvedt Lid fra Ramnes (til høyre) vrenger ansiktet så publikum vrenger lattermusklene i sommer. Foto: Stian Ormestad.

Du kan også lese om et nytt vellykka valgfag på Revetal ungdomsskole «innsats for andre», og stortingspolitikere som lar seg imponere over jobben som gjøres på Re VGS.

310516_HARALD_SOLBERG_3

KONGEFAMILIENS MANN I RE: Harald Solberg (39) fra Fossan og familiehunden Vinny – som selvfølgelig er en kongepuddel. Foto: Stian Ormestad.

Vi har møtt kongefamiliens mann i Re – og familiehunden som selvfølgelig er en kongepuddel. Harald Solberg (39) har en allerede svært imponerende yrkeskarriere bak seg, og er nå sjef for Det kongelige sekretæriat.

180516_HANDBALL_HJELMTVEDT_SVELE (2)

HÅNDBALLVETERANER I RAMNES: Mari Svele (29), Ellen Hjelmtvedt (34) og Tone Hjelmtvedt (34). Foto: Stian Ormestad.

Tre håndballjenter som i sin tid ble henta inn fra Holmestrand gir seg etter ti flotte år i Ramnes; Mari Svele (29) og tvillingene Ellen og Tone Hjelmtvedt (34). Sistnevnte gleder seg til sin første jul på mange år uten revna hand eller brekte fingre. Disse jentene har likt å krige på banen!

Et spennende reisebrev fra familien Horn i Moldova kan du også få med deg i juni-avisa, med mye mer.

Her finner du ReAvisa-arkivet, der du kan laste ned tidligere aviser.

Neste ReAvisa har frist 10. august og utgivelse 17. august – den distribueres i tillegg til Re til hele Andebu og Hof, med et eget markedsbilag for Vivestad høstmarked. Book plass allerede nå påAnnonse@ReAvisa.no.