Re-jente shower i Sandefjord i sommer – se bilder!

050616_HVALSOMMER_KATRINE_LID_ANDRE_KLAUSEN_10

SHOWER I SANDEFJORD: Katrine Hallenstvedt Lid (26) fra Ramnes helt til høyre på bildet – i showets aller beste sketsj. Den må oppleves! Foto: Stian Ormestad.

RAMNES/SANDEFJORD: Katrine Hallenstvedt Lid fra Ramnes shower i Sandefjord i sommer. Les mer om det i ReAvisas sommermagasin 2016 – last ned gratis her, og se flere bilder fra Hvalsommer 12 i her.

050616_HVALSOMMER_KATRINE_LID_ANDRE_KLAUSEN_9

SHOWER I SANDEFJORD: Katrine Hallenstvedt Lid fra Ramnes og André Klausen fra Høyjord vrenger ansiktene sine så publikum vrenger lattermusklene i sommer. Foto: Stian Ormestad.

Hvalsommer 12 med Re-jente og Høyjord-kar på scenen er noe av det du lese om i ReAvisas sommermagasin – med oversikt over det som skjer i Re og med reinger i løpet av sommeren.

ReAvisa ligger i postkassene onsdag 15. juni, der folk møtes i Re, og den kan lastes ned gratis her på nettavisa ReAvisa.no.

050616_HVALSOMMER_KATRINE_LID_ANDRE_KLAUSEN_18

KOMMUNESAMMENSLÅING: Hvem har den kjekkeste ordføreren? Andre Klausen fra Høyjord prøver å argumentere så godt han kan for Andebu-ordfører Bjarne Sommerstad, men jentene dåner for Sandefjord-ordfører Bjørn Ole Gleditsch. Foto: Stian Ormestad.

Se flere bilder fra Hvalsommer 12 her på nettavisa ReAvisa.no.

ReAvisas sommermagasin ligger i postkassene onsdag 15. juni, der folk møtes i Re, og den kan lastes ned gratis her på nettavisa ReAvisa.no.

Her finner du ReAvisa-arkivet, der du kan laste ned tidligere aviser.

Neste ReAvisa har frist 10. august og utgivelse 17. august – den distribueres i tillegg til Re til hele Andebu og Hof, med et eget markedsbilag for Vivestad høstmarked. Book plass allerede nå påAnnonse@ReAvisa.no.