Nyt ReAvisa i vårsola – last ned gratis!

Thumbnail_mai_2016_NETT

LAST NED PAPIRAVISA: ReAvisa ligger i postkassene, der folk møtes, og til gratis nedlasting på nettavisa ReAvisa.no. Faksimile: ReAvisa, mai 2016.

REVETAL: Sjekk alt du kan lese om i mai-avisa, som ligger i postkassa i dag onsdag 11. mai.

Fem år etter at ungdomsklubben ble lagt ned på Revetal, håper ungdommen på en ny ungdomsklubb i den nye ungdomsskolen – eller at 1986-bygget kan få stå likevel.

– Det er perfekt til ungdomsklubb med mekking, mat, musikk, rom til gaming og film, skatekjeller – alt sammen!

Les om fotografen på Revetal som håver inn gjeve priser både i inn- og utland. Les om ølhøne-spikkeren som fra snekkerloftet sitt på Brår leverer til både kongelige og kjendiser. Se video fra loftet her!

Les om starten på en ny motorsportsesong, med åpningshelg på Ødegården – se video her – og debuten til 3. generasjon Heum fra Undrumsdal på Kongsberg motorsenter – se video her!

Les om Revetal menighets hagefest med kakekonkurranse til inntekt for en god sak, og menighetenes «Godhetsdager i Re». Les også om det nye Re-huset i Katwe.

Hele 17. mai-programmet finner du på side 31. OBS! Re kommune melder samme dag som avisa kommer ut at det mangler ei linje i programmet, det oppdaterte programmet kan lastes ned på Re kommunes nettsider.

Linja som mangler i annonsen i avisa lyder «Kl. 13.30: Feiring med underholdning og leker på Ramnes og Revetal ungdomsskole og på Våle samfunnshus. Velkommen!»

Alle årets konfirmanter står på side 30. Her står datoen 30. mai, men datoen var 30. april.

Les om Erik Lie som gir seg etter tre tiår som leder i Ramnes trekkspillklubb, Andreas Bull-Gundersen minnefonds stipendutdeling, pluss mye, mye mer.

Sjekk også ut alle de nyttige, lokale annonsene i avisa, deriblant idrettskalenderen med oversikt over alt som skjer – gratis for idrettslagene!

Avisa ligger i postkassene onsdag 11. mai, der folk møtes i Re, og den kan lastes ned gratis her på nettavisa ReAvisa.no.

Her finner du ReAvisa-arkivet, der du kan laste ned tidligere aviser.

Neste ReAvisa er Sommermagasinet, med frist 8. juni og utgivelse 15. juni. Book plass allerede nå på Annonse@ReAvisa.no.