Her pyntes det opp til 17. mai

110516_RE_KOMMUNE_RUNDKJORING_1

BEPLATNING: Det store felles 17. mai-toget på Revetal vil gå forbi beplanta rundkjøring og nylagt asfalt. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Hvert eneste år er det en innspurt til 17. mai. Tidligere har det blant annet vært parken, i år er det asfaltering og beplanting.

Mens vi venter på årets 17. mai-feiring i Re, hvorfor ikke mimre tilbake til fjorårets feiring? Sjekk alle de flotte bildene i dette fotogalleriet!

Tor Arne Ueland, driftsjef for park og vei i Re kommune, pynter opp rundkjøringa nærmest Re helsehus. I vinter sørga han for skøyteis, nå sørger han for blomster langs ruta til 17. mai-toget.

– Mange kommer bort og skryter av at det blir så fint, forteller han til ReAvisa.

Dette er den eneste rundkjøringa på Revetal kommunen sjøl råder over, de tre andre er fylkesveier og det er Vestfold fylkeskommune som har ansvaret – og det søkes om å gjøre det samme med dem.

110516_RE_KOMMUNE_RUNDKJORING_3

ASFALTARBEIDER: Ei snau uke før 17. mai kommer også asfalten på plass på de siste gangveiene på Revetal. Bark er allerede lagt i skråningen opp til middelalderområdet. Foto: Stian Ormestad.

Forskjønningen er et spleiselag med næringslivet på Revetal. Det blir lav beplanting for å sikre god sikt, samtidig som det blir pent å se på.

I tillegg skal siste rest av gangveier asfalteres innen 17. mai. Steinleggerne er allerede ferdig, og det er lagt bark i skråningen til middelalderplassen.

I forbindelse med asfaltarbeidene vil det periodevis bli noe redusert framkommelighet i Regata og Revetalgata utover dagen og ettermiddagen i dag onsdag 11. mai.

– Arbeidene planlegges ferdigstilt i løpet av ettermiddag/kveld 11. mai, melder Re kommune på sin Facebook-side.

ReAvisa er på farta hele 17. mai, og her på nettavisa vil du finne video, bilder og reportasjer fra den store dagen.

Hele 17. mai-programmet finner du som annonse i den siste ReAvisa på papir, som kan lastes ned her – gratis.

OBS! Re kommune melder samme dag som avisa kommer ut at det mangler ei linje i programmet, det oppdaterte programmet kan lastes ned på Re kommunes nettsider.

Linja som mangler i annonsen i avisa lyder «Kl. 13.30: Feiring med underholdning og leker på Ramnes og Revetal ungdomsskole og på Våle samfunnshus. Velkommen!»

ReAvisa_17mai_Vale_040_NETT

SE BILDER FRA 17. MAI I RE: I løpet av nasjonaldagen kommer bilder, video og reportasjer fra 17. mai-feiringen i Re. I mens kan du mimre ved å se bilder fra tidligere feiringer i fotogalleriet. Foto: Stian Ormestad.

Mens vi venter på årets 17. mai-feiring i Re, hvorfor ikke mimre tilbake til tidligere feiringer?

Se bilder fra 17. mai-feiringen i Re i 2015

Se bilder fra 17. mai-feiringen i Re i 2014

Se bilder fra 17. mai-feiringen i Re i 2013

Se bilder fra 17. mai-feiringen i Re i 2012

Se bilder fra 17. mai-feiringen i Re i 2011

Se bilder fra 17. mai-feiringen i Re i 2010

17mai

SE BILDER FRA 17. MAI I RE: I løpet av nasjonaldagen kommer bilder, video og reportasjer fra 17. mai-feiringen i Re. I mens kan du mimre ved å se bilder fra tidligere feiringer i fotogalleriet. Foto: Stian Ormestad.

,