Siste hjemmekamp for sesongen ble en stor målfest

RAMNESHALLEN: Sjøl om sesongen ikke har vært helt som forventa, serverte Ramnes-jentene en festforestilling i siste hjemmekamp. SE VIDEO OVER!

Se bilder fra håndballsesongen 2015/2016 – fotogalleriet er oppdatert!

39 – 13-seier bør være et resultat hjemmepublikummet kan leve lenge på, gjennom en lang sommerferie uten håndball foran oss.

I nabooppgjøret ble Tønsberg Turn rett og slett kjørt over i siste hjemmekamp for sesongen.

020416_HANDBALL-7.JPG

OVERKJØRING: I nabooppgjøret ble Tønsberg Turn rett og slett overkjørt av Ramnes-jentene. Foto: Stian Ormestad.

Sesongen starta veldig bra, og etter en lang rekke seiere det ble ymta innpå at 1. divisjon var målet. År etter år har A-laget liggi helt i toppen av 2. divisjon, men ikke klart å ta steget opp til 1. divisjon.

Nå spøker det derimot for plassen i 2. divisjon. – Vi har merka mer og mer hvor liten stallen har vært, forteller kaptein Tone Hjelmtvedt.

– Vi har vært få på treninger hele sesongen, egentlig. Og mista keepere i løpet av sesongen, men ble redda av Siv Petersen nok en gang. Hun kom i høst og har vært eneste keeper i år. Med en keeper på trening har vi heller ikke fått spilt noe særlig, forteller Katinka Kjølstad.

020416_HANDBALL-4.JPG

VETERAN: Kaptein Tone Hjelmtvedt forteller at J16-spillere nå utgjør hovedstammen i laget. Veteranen mener vi står foran et gererasjonsskifte, og er usikker på om hun fortsetter til neste år. Foto: Stian Ormestad.

Heldigvis er framtida lys, med mange unge, lovende J16-spillere som nå utgjør hovedstammen i laget. Ramnes-håndballen får fram mange talenter, og det står nok et generasjonsskifte foran oss.

Mest sannsynlig ender Ramnes på 7. plass på tabellen. Det hadde normalt sett ikke vært noen stor krise – men siden Håndballforbundet skal spisse tabellsystemet, betyr det at Ramnes-jentene kanskje må ut i kvalik i begynnelsen av mai.

Derfor var 39 – 13-seieren i siste hjemmekamp mer enn en festforestilling for hjemmepublikummet – det var også kampen om to viktige poeng i sesonginnspurten.

020416_HANDBALL-6.JPG

MÅL ETTER MÅL: Målene rant inn i målfesten i siste hjemmekamp for sesongen. Se flere bilder fra kampen i fotogalleriet. Foto: Stian Ormestad.

Det gjenstår en bortekamp – og går alt Ramnes-jentenes vei, er 2. divisjon sikra for neste sesong. 

Avtroppende trener Gjermund Hulbak ramser opp en hel haug hvis-om-atte, men kort sagt: Ramnes må vinne bortekampen, og er også avhengig av at lag over dem på tabellen taper – for å slippe å måtte ut i kvalik for å beholde plassen i 2. divisjon.

Vi får bare håpe at sesonginnspurten blir like bra som sesongstarten. Alt tyder på det, med 39 – 13-seieren i siste hjemmekamp.

– Det er lenge siden vi har scora så mange mål, forteller kaptein Tone Hjelmtvedt i videoen i toppen av saken.

Se bilder fra håndballsesongen 2015/2016 – fotogalleriet er oppdatert!

,