Revetal tekstil åpner i nye lokaler

ReAvisa_Revetal_tekstil_3_NETT

STARTER PÅ NYTT: Ekteparet Ramesh Kumar og Rajwinder Kaur jobber til langt utpå kveldene for å få alt klart til ny-åpning av Revetal Tekstil – snaut tre måneder etter at butikken og hele varelageret ble lagt under vann. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: For snaut tre måneder så det veldig mørkt ut da butikken sto under vann, men nå ny-åpner Revetal Tekstil i nye lokaler.

Vegg i vegg med banken på Revetal fylles lokalene opp med dameklær. Revetal Tekstil kommer tilbake, etter ønske fra flere kunder og med god hjelp fra en velvillig Sjur Gran som har stilt nye lokaler til disposisjon.

Les også: To butikker i rute for ny-åpning etter flommen – og to legger ned

Ekteparet Ramesh Kumar og Rajwinder Kaur jobber til langt utpå kveldene for å få alt klart til ny-åpning av Revetal Tekstil. Onsdag 2. september 2015 ble alt snudd på hodet, da butikken ble tatt av flommen i Re.

– Egentlig hadde vi gitt opp. Vi hadde forsikring, men ikke så veldig stor sammenliknet med alt som ble ødelagt i flommen. Akkurat da hadde vi hele lageret vårt for flere butikker på Revetal, og alt sammen ble ødelagt.

Ramesh forteller at han måtte ta den tunge avgjørelsen å legge ned på Revetal etter snart ti års drift. To ansatte måtte sies opp. Han måtte konsentrere seg om en butikk på Teie.

Men kundene savna butikken på Revetal, og da Sjur Gran foreslo et ledig butikklokale ved siden av banken, tok lysta til å prøve en gang til overhånd.

– Det er fint å drive butikk på Revetal, og det er hyggelig at mange har savna Revetal Tekstil. Drifta har vært god, men flommen ble dyr, forteller Ramesh til ReAvisa.

To ansatte med litt over og litt under hver sin halve stilling er straks tilbake i jobb på Revetal Tekstil. Det er ekteparet som driver butikken veldig glad for.

– Det er godt at de samme som mista jobben kommer tilbake. De har jobba så mange år for oss, veit du.

Sjøl om det blir de samme gode, gamle damene i butikken, er alle varene nye. At dette skulle skje, hadde ikke driverne trodd for snaut tre måneder siden da hele butikken sto under vann.

Les også: Revetal står under vann: Butikker stengt, kommunehuset på nødstrøm, store verdier tapt

– Det var grusomt, helt forferdelig. Vi trodde ikke noe sånt kunne skje i det hele tatt. Men nå får vi det til likevel. Sånn er livet, man veit aldri. Det er bare å stå på.

– Vi er hvert fall veldig glad for at vi fikk denne muligheten til å starte på nytt på Revetal. Nå har vi et nytt lokale, litt opp i høyden. Men hvis Gud vil, tar han det også, sier Ramesh og ler godt.

ReAvisa_Revetal_tekstil_2_ENTT

SAVNET AV KUNDENE: Mange savner butikken som nå starter opp igjen på Revetal. Revetal Tekstil fører dameklær, alt fra undertøy til yttertøy. Foto: Stian Ormestad.