Re FK klar for 2016-sesongen

 

BERGSÅSEN/BIBO: Alt er på plass foran 2016-sesongen: Nytt trenerteam for A-laget, og nytt G14- og G13-lag – slått sammen av Ivrig og Ramnes-spillere.

nytrener_A_laget

På mandag blir det første trening med nytt trenerteam for A-laget: Henrik Arnesen blir ny hovedtrener for A-laget, sammen med ny assistenttrener Kim Skåningsrud. Hans Ektvedt er sportslig leder.

30 år gamle Henrik Arnesen kommer fra Flint, det samme gjør assistenttrener Skåninsrud. Arnesen har ti års trenererfaring og startet sin karriere med å trene damelaget til Ørn Horten. De siste sesongene har han og Skåningsrud trent Flints juniorlag med stor suksess.

– Vi har fått inn to unge, engasjerte trenere, som ønsker å spille en positiv og offensiv fotball. Henrik er en trener som er flink til å utvikle spillere og vi gleder oss veldig til å komme i gang, forteller sportslig leder Ektvedt på www.ReFK.no.

524_SAK

Det skjer også mye i de yngre aldersklasser. I november var det kick-off for Re FK G13 – morgendagens helter.

Tidlig i høst ble de første frøene sådd med tanke på sammenslåing av 2003-årgangene fra Ramnes og Ivrig til Re FK G13. Konstruktive møter mellom trenere og lagledere i Ramnes og Ivrig med styret og sportslig utvalg i Re FK førte fram.

Det har blitt jobba godt i både Ramnes og Ivrig med disse gutta, mange gode ferdigheter, samt gode holdninger. Re FK G13 teller hele 35 spillere.

– Her skal det være tilbud og plass til alle som har lyst til å spille fotball, enten du har ønske om en dag å bli proff eller du er med på grunn av kameraten, informerer Re FK.

Laglederne Herman Heierstad og Henning Jørnsen forteller at fokus ligger på å lage en overgang der det blir lagt vekt på å bli kjent med hverandre. – Det vil si at vi i tillegg til fotball, prøver å få til en del andre aktiviteter som bidrar til å lage en god gjeng.

Nye G-14_SAK

I tillegg har det vært oppstart av «nye» G14-troppen for 2016-sesongen på tampen av november. Det er gutter født i 2002 som spilte på Re G13/14 denne sesongen, i tillegg har Ivrigs gutter i samme aldersklasse kommet til og forsterker gruppa med åtte spillere – totalt rundt 20 spillere.

Den nye hovedtreneren er Olav André Næs, som har gått gradene i Ivrig, fra mangeårig spiller i klubben, via Re FK, til å trene Ivrig 2002 de siste sesongene. Med seg får han assistenttrener og lagleder Heidi Torp.

Det neste store på planen for Re FK er Meny Arena Cup i de tre siste helgene i januar i det nye året.