Her kan du følge kveldens kommunestyremøte i Re

KOMMUNESTYREMØTE: Følg møtet fra sidelinja eller via nett. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Klokka 18.00 klubbes kveldens kommunestyremøte i gang – og det kan du følge fra sidelinja i 4. etasje på kommunehuset eller via liveoverføring på nett.

Kommunestyret i Re møtes klokka 18.00 tirsdag 28. februar 2017. Her finner du livesendingen fra møtet.

På agendaen står blant annet brannen på Revetal ungdomskole, etablering av beredskapsråd, oppfølging av KPMG-rapporten «Gjennomgang og vurdering av tjenestene i helse og omsorg i Re kommune».

Søknad om grensejustering mellom Re kommune og Horten kommune skal også opp til behandling.

Videre står rettslig forlik vedrørende eiendomsskatt for 2016 på planen for kvelden. Det gjør også kommunalt bidrag i forbindelse med lysløype Skjeggestadåsen – Røråstoppen skole.

Hele oversikten for møtet finner du på Re kommunes nettsider.

Til uka tirsdag 7. mars møtes kommunestyret i Re og bystyre i Tønsberg til sitt første felles møte på Fylkeshuset i Tønsberg.

Det er i samme slengen på sin plass å minne om folkemøte med tema: «Hva skal kjennetegne den nye kommunens landbrukspolitikk?» i morgen onsdag 1. mars fra klokka 19.00 på Våle samfunnshus.

Dette er det første folkemøter av flere utover dette året der folk kan komme med innspill og ønsker for den nye kommunen, som så skal tas med i snekringen av nye Tønsberg kommune fram til sammenslåingen i 2020.

Kommunestyret i Re møtes klokka 18.00 tirsdag 28. februar 2017. Her finner du livesendingen fra møtet.