Fest på Re-torvet – SE VIDEO!

REVETAL: Denne helga er det Revetaldager med smaksprøver, gode tilbud ute og inne, et lite tivoli – og Revetalparken er erobra av pirater!

Revetaldagene 2016 varer fra torsdag 30. juni til lørdag 2. juli. – Mer enn nok å finne på, forteller Mats Frydenberg på vegne av Re-torvet i videoen over.

Revetaldagene trekker flere folk enn normalt til handelssenteret i Re kommune, og mange nye kunder blir huka inn. Har man først opplevd Re-torvet, kommer en garantert tilbake.

– Vi ser flere ukjente fjes, og merker det på flere spørsmål om hvor småting er i butikken. Da hjelper vi selvfølgelig til med et smil og den gode Revetal-servicen!

En av de som har reist litt lenger enn de faste lokale kundene, er Christine Marie Isaksen (7) fra Horten.

– Vi har vært her noen ganger før, men da har det ikke vært så mye moro å finne på som nå, forteller 7-åringen. Hun har akkurat fått en diplom av piratene i Revetalparken.

– Det er ekstra moro her nå, mener Horten-jenta med pappa på slep.

img_3276.jpg

PÅ PIRATTOKT FRA HORTEN TIL REVETAL: Christine Marie Isaksen (7) fra Horten fikk med seg en fin diplom etter ha imponert piratene i Revetalparken. Foto: Stian Ormestad.

Revetaldagene fortsetter utover fredagen og hele lørdagen. Det er i skrivende stund meldt oppholdsvær utover fredag ettermiddag og sol litt utpå lørdagen, ifølge Yr.no.

,