Rockstream slipper sommeren løs: – Dette topper alt

FESTIVALSJEF I SOLNEDGANG: Svein Flåteteigen har som festivalsjef med seg en stor gjeng med «rockstreamere» som rigger til festival nok en sommer på festivalområdet langs Kileveien. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Årets lineup er nå klar, og vi kan med stolthet si at det er det mest spennende og varierte programmet vi har klart å snekre sammen så langt, forteller festivalsjefen. Sjekk bare her:

Les papiravisa på nettavisa mai 2024 – gratis!

Her finner du avisa – sjekk hvor i Re og omegn.

Rockstream-gjengen er klare til å fortelle om hele årets program, og det gjør de i ei pressemelding til ReAvisa, nå som alt er på plass for sommerens festival. Festivalområdet består av tre scener, med musikk hele langhelga lang.

Årets dato er langhelga 20. – 22. juni 2024, med tre festivaldager til ende. Som vanlig er det gratis å få med seg alt som skjer på låven på festivalområdet langs Kileveien. Resten er det vel verdt å løse en festivalbillett for.

Kommer tilbake – fra Danmark til Re

DEILIG Å VÆRE DANSK I RE: Superloader kommer tilbake til Rockstream, her fra da de spilte her sist i 2022. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Torsdag er det Superloader fra Danmark som topper plakaten, dette bandet leverte en fantastisk konsert hos oss i 2022, forteller festivalsjef Svein Flåteteigen.

– Åsså blir det selvsagt, også i år, et knippe lokale musikere fra talentfabrikken på Kulturhuset Elverhøy som åpner ballet på hovedscenen.

– I tillegg er Oslo-bandet Yesterdaze også verdt å nevne, et band som leverer fengende låter med deilige gitarriff og en stor dose punch.

Gamle rockeklassikere om igjen

– Fredag er det Major Parkinson og Kardang som blir det største. Bergen-bandet Major Parkinson er kjent for levere noen helt elleville livekonserter. Dette er virkelig noe vi ser fram til. Kardang fra Flekkefjord kommer til å sørge for rockeføtter, luftgitarer og allsang.

Rockstreams egen Sandra Martine Huseklepp byr opp til dans med coverbandet sitt TUSH, i år som i fjor. Hun er med og arrangerer festival, men synger også fantastisk bra med bandet sitt.

Vestfold-bandet TUSH skapte en fantastisk stemning med gamle rockeklassikere i fjor, det er bare å glede seg til en reprise i år.

Bergensband booster lørdagen

SALOONSCENEN: Rockstreamfestivalen består av tre scener – konsertopplevelsen blir ofte råest i den intime saloonscenen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Lørdag kommer Hjerteslag på besøk med sin fengende pop-rock og sterke tekster på Bergen-dialekt. Det blir også et gjensyn med et annen Bergen-band, nemlig Taking Names som spilte en helt forrykende konsert hos oss på saloonscenen i 2019.

– Denne gangen er de flytta til hovedscenen, og får æren av å avslutte hele ballet. I tillegg er det også verdt å nevne X-Pleasure fra Tønsberg, som er plateaktuelle med sitt kommende album «His master’s voice».

– Forhåpentligvis kommer de til å spille låter både fra denne og fra det forrige albumet som ble utgitt i 2003. Uansett er det en konsert vi ser meget fram til.

Sjekk ut band og låter allerede nå

– Låveprogrammet er også klart, og her blir det både konserter, quiz og annet snacks. Inngang på låven er som tidligere gratis, verdt å nevne for de som ikke har fått det med seg, minner festivalsjefen om.

– Dagsbillettene ligger allerede ute, og programmet i sin helhet kommer straks på hjemmesida vår og på våre sosiale medier, forteller festivalsjefen.

Som alltid er det mulig å sjekke ut artistene på Rockstreams spillelister på Spotify og YouTube.

Se Rockstream-gjengens oppsummering av fjoråret:

– Nesten en litt sjokkarta opplevelse at drømmen gikk i oppfyllelse.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om Rockstream.