Alle nødetater rykker ut til brann i bobil i Re

STORE SKADER: Bobilen er prega av brannen som ser ut til å ha starta i motorrommet. Politiet forteller at det neppe er noen alvorlige personskader. Foto: VIB.

Store materielle skader og noen involverte sjekkes av helsepersonell etter at de kan ha pusta inn røyk.

Les papiravisa på nettavisa mai 2024 – gratis!

Her finner du avisa – sjekk hvor i Re og omegn.

Klokka 13.49 tirsdag 14. mai 2024 rykker alle nødetater ut etter melding om brann i bobil langs Sørbyveien i Våle i Re.

– Det ryker fra motorrommet på bobilen, folk på stedet har gjort god innsats med å slokke, forteller brannmester Thomas Nordby.

Seks sju brannslokkingsapparat og en høytrykksspyler

BRANN UTE PÅ BILVERKSTED: Heldigvis klarte folk på stedet å slå ned brannen, og brannmannskap sikrer nå at brannen i bobilen er skikkelig slokka. Foto: VIB.

– Brannen er slokka, den oppsto på parkeringsplassen ved et bilverksted. Folk på stedet har brukt minst seks – sju brannslokningsapparat med både pulver og skum, samt en høytrykkspyler, for å slokke brannen før den spredde seg, melder brannmesteren etter ankomst.

Politiet i Sør-Øst melder at det trolig ikke er snakk om noen personskader, men at noen kan ha pusta inn røyk. Folk på stedet får skryt for å handle raskt og riktig da det begynte å brenne, brannmannskap fortsatt jobben med å hindre spredning til andre kjøretøy.

– Vi går over med varmesøkende kamera og har på litt vann, forteller brannmesteren. – Vi undersøker hendelsesforløpet, forteller politiet på stedet, som avslutter på stedet en times tid etter første melding om brannen. Politiet oppretter sak.

SØRBYVEIEN: Alle nødetater rykker ut til Sørbyveien i Våle, Re. Illustrasjonsfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Sjekk også: Her finner du alt om årets 17. mai-feiring i Re.

Les også: Foreslår å droppe ungdomshus på Revetal – igjen.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Sjekk flere hendelsesnyheter i Re.