Se bilder fra Storbandet Fokus sin Abba-hyllest

PUBLIKUM SVINGER SEG: Dans på bakerste rad og allsang i hele Støperi-salen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Et stappfullt Støperi fikk med seg en festforestilling den første lørdagen i april. Se bildene her på nettavisa, og les om det i papiravisa.

Les papiravisa på nettavisa april 2024 – gratis!

Her finner du avisa – sjekk hvor i Re og omegn.

Storbandet Fokus har base i Bergsåsen, der de øver i kantina på Re VGS hver onsdagskveld. Bygdas eget storband har holdt det gående helt siden 1975, og skal med det feire femti år til neste år.

De fikk med seg Chili vokal på en festaften med Abba sin musikk fra A til Å – og FOR en festaften det ble lørdag 6. april 2024. Med allsang og fullt trøkk i et utsolgt Støperi i Tønsberg.

Se et videoklipp fra konserten:

Se bilder fra Abba-hyllesten på Støperiet:

GLITTER OG STAS: Det ble lova glitter og stas, og det ble det så til de grader. Her henger glitteret fra taket over inngangen til Støperi-salen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

STAPP FULLT: Full på alle sitteplassene, med noen ståplasser rundt. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

FLOTT SAMSPILL: Storbandet Fokus forteller om et nytt musikalsk giv i samarbeidet med Chili vokal. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

SOLIST: Inger Johanne Seglen fronter den tallrike gjengen på scenen, med både storband og vokalgruppe. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

PUBLIKUMSSUKSESS: At dette kan gjentas, er sikkert og visst. Et utsolgt Støperiet i Tønsberg ble med på Abba-fest. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

STORBANDET FOKUS: Bygdas storband øver i kantina på Re VGS i Bergsåsen. De fyller femti år til neste år, etablert i 1975. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

ALLSANG: Kjente og kjære låter med storband-trøkk og mangestemt sang. Både fra scenen og salen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

DISCO: Stor spenn i det musikalske, når storbandet og vokalgruppa plukker alt fra disco til ballader i Abba-universet. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

FOR FULL HALS: Chili vokal hørte storbandet på en tidligere konsert, og kom med ideen om samarbeid. En god ide, viser det seg – til det fulle. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

LEDER AN MED EN STØDIG HÅND: Øyvinn Pedersen er dirigent og musikalsk leder for Storbandet Fokus. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

SOLIST: Siri H. Søderberg trøkker te’ på The winner takes it all. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

KUL HATT: Trond M. Bjertnes har til og med glitter også på hatten sin. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

STEMNING: Salen, avbildet under The winner takes it all. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

VEL BLÅST! Vidar Berg og resten av Storbandet Fokus kan være stolte av sin største konsert i moderne tid. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

TUSEN TAKK! Stor applaus og «mere-mere-mere» gir ekstralåt. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

STOR SUKSESS OG STORMENDE JUBEL: Dette ble en festaften med en fantastisk hyllest til Abba og musikken de har skapt. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Les om konserten i papiravisa, april 2024 – les gratis!

Bakgrunn: Aldri før solgt flere billetter før en konsert.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om kultur i Re.

,