Morgenklubben med Loven & co: Revy-reklame fra Re

RADIOSTUDIO: Hjemme hos Marit Prosvik og familien på fem innerst i Brekkeåsen i Våle i Re i Vestfold gikk Morgenshowet med Loven & co direkte på så å si samme tid på året, i fjor. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Radiofrokost-showet var på Re-besøk i fjor, og gamle venner tok en prat på direkten igjen – da ble det god Re-reklame på riksdekkende radio – nok en gang.

Sjekk også: Morgenshow fra frokostbordet – se bildene.

Marit Prosvik og familien fikk Radio Norge og Morgenshowet med Loven & co på besøk for ett års tid siden, der hun skrøyt noe så voldsomt av bygda vår. Gamle kjente slo på tråden igjen denne tidligere denne uka.

Der fikk Marit, som har vært med på revy-scenen lenge, sniki inn litt revy-reklame fra Re: – Besøket deres ble jo toppsak i ReAvisa, forteller Marit, – så det må jo med i en slags kavalkade vi har i revyen, om det som har skjedd siden sist.

Bli’RE værre nå?

FIKK SE RE FRA FUGLEPERSPEKTIV: Radio-profilen Geir Schau fikk se bygda vår fra høyden da han var på besøk. Nå blir han en figur på scenen under årets lokalrevy på Fjellborg. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Marit røper også at Geir Schau blir en karakter i revyen, i en tolkning av våre lokale revyhelter. Årets revy blir som i fjor «one night only» på Fjellborg – én oppsetning, med påfølgende revyfest, lørdag 13. april.

Revybandet Wrong direction er som vanlig med, både under revyen og på festen etterpå. Revygruppa Sceneskrekk i Fjellborg ungdomslag teller i år ti revyraringer, fem jenter og fem gutter, i aldersspennet mellom 19 og 49 år.

Hele gjengen har skrivi, øvd og justert på årets revy siden i fjor høst. Som vanlig er det Re i navnet: «Bli’RE værre nå?»

Fullt hus i fjor

– Dette er en nummerrevy med mye sjølskrivi, men også lånt og inspirert av andre i kjent Sceneskrekk-stil, forteller Anniken Thuve-Ivarsson på vegne av revygruppa si.

– Billettsalget er allerede godt i gang, og vi håper årets revy blir en like stor suksess som i fjor, forteller Anniken som tar i mot billettbestilling på telefon 45 43 44 96.

I fjor ble det utsolgt og vel så det, da det måtte settes ut flere stoler etter hvert som bygdefolket strømma på til revy-moro på Fjellborg.

Les også: – Jeg ska’ skryte noe så voldsomt av bygda vår, veitu.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om revy i ReAvisa-arkivet.