Morgenshow fra frokostbordet – se bildene

RADIOSTUDIO: Hjemme hos Mari Prosvik (41) og familien på fem innerst i Brekkeåsen i Våle i Re i Vestfold gikk Morgenshowet med Loven & co direkte fra klokka 06.00 til 10.00 i dag, fredag 28. april 2023. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Det var helt sjukt kult å være med på! For noen flotte folk. Også så moro at bygda stiller opp – føler vi fikk sagt mye fint om Re!

Bakgrunn: – Jeg ska’ skryte noe så voldsomt av bygda vår, veitu.

Marit Prosvik og familien fikk Radio Norge og Morgenshowet med Loven & co på besøk i dag, der hun lova å skryte noe så voldsomt av bygda vår.

Og det klarte hun og alle sambygdingene som slapp til på direktesendt radio fra Re, så til de grader!

Veldig kortreist

Godt hjelpa av andre reinger som Snorre og Thomas fra Revårock, som skal innta by’n og Foynhagen i sommer, Re-bonde Magnus Johnsen med Smaksprodukter, Roald Ormestad som frokost-kokk, med mange flere.

Huseby kjøkken sponser Morgenshowet, og de tok den korte turen fra rett borti gata for å dele ut gavekort på 20.000 kroner til en heldig lytter.

Blant andre som ble nevnt var Meny Revetal, der programlederne fikk med seg honning produsert på kjøpesentertaket som gave, blant annet.

Og det ble selvfølgelig snakka om lokalrevy – der Marit har vært med i mange år på scenen, så også sist helg for et stappfullt Fjellborg.

Her er noen bilder fra Morgenshowet, direktesendt fra Re:

TRE – TO – …….: Og Morgenshowet med Loven & co er i gang. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

VERTSKAPET: Espen og Marit synes det er stas at stue og kjøkken ble til radiostudio. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

GOD STEMNING: Mange føyk inn og ut av huset innerst i Brekkeåsen denne morgenen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

KJENT TRESPANN: Morgenshowet består av programlederne Kim Dahl, Øyvind Loven og Geir Schau. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

GROVIS: Marit serverte en grovis via Geir Schau, som dreide seg om ei Revetal-jente som hadde blitt smelt på kjukka. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

MESTERKOKK: Roald Ormestad står for matserveringa, med bare lokale råvarer. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

FIN FROKOST: Familien Prosvik byr på seg sjøl – også alt som måtte trenges i kjøleskapet. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

DE LEKRESTE KJØTTRETTER: Radiofrokost som dufter godt, bestående av lokale råvarer – veldig kortreist, fra rett nedi veien. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

NAMNAM: Alt falt i smak, både mat, vær, bygd og vertskap. Loven & co fikk se hvor trivelig det er i Re. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

FULL FART! Akkurat som Marit liker det. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

TIL SKOLEN: Olav (12) er en av tre gutter i huset, men halvveis uti morgensendinga måtte han pakke skolesekken og komme seg avgårde. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

LUFTIG OVERBLIKK: Geir Schau er klar for å få et skikkelig fugleperspektiv på Re. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– NYDELIG UTSIKT! 28 meter over bakken ruver han, da Geir Shau rapporter om alt det flotte han får øye på der oppafra. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– HEIHEI! Radiolegenden Geir Schau har vært med på mye moro, så også her i Re. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

TRYGT PÅ BAKKEN: Kim Dahl rapporterer med begge beina godt planta på trappa. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

OPPTAK PÅGÅR: I et vanlig radiostudio er det ei rød lampe, her er det en gul lapp med oppfordring om å bare gå inn – men vær stille. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Sjekk også ReAvisa på papir – last ned gratis!

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om folk og fe i Re.

, ,