Quintus crew ble topp-tre i semifinalen – men Samuel fra Andebu kapra den siste finaleplassen

QUINTUS CREW: Med seg i crewet har Re-gutten Kasper Kalleberg (17) fra Valleåsen (i midten) Yuusuf (17) fra Andebu, Askild (18) fra Tønsberg, Tobias (17) fra Eik og Linus (16) fra Nøtterøy. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Etter en fantastisk opptreden på direktesendt TV, ble det klart at Kasper og crewet hans var stemt fram til topp-tre. Men det holdt ikke helt inn til finale.

Les ReAvisa på papir november 2023 – gratis!

Her finner du ReAvisa – sjekk alle hentesteder i Re og omegn.

Det er bare å gratulere med topp-tre i den aller siste semifinalen i årets Norske talenter på TV Norge. Quintus crew er dermed ute av talentkonkurransen, men har gutta har dansa seg inn i hjertene til det norske folk.

– Skikkelig gode dansere! Og skikkelig gode forbilder! Det er en god oppsummering av tilbakemeldingene etter deres sterke danseopptredener. Les flere fantastiske tilbakemeldinger fra ReAvisa-leserne her.

– Takknemlig og fornøyd

GULLKNAPP: Kasper Kalleberg (17) fra Valleåsen og resten av dansegruppa hans gikk direkte til semifinalen med gullbillett. Foto: Norske talenter, TV Norge.

Nå er Norske talenter-reisen over og gutta vil takke alle som har stemt på dem – det var mange! De er takknemlige og veldig fornøyd med deltakelsen i talentkonkurransen.

Nå venter nye utfordringer – garantert. Disse gutta har allerede opplevd mye i sin dansekarriere, og mye mer spennende står nok for tur.

Under kan du se deres fantastiske semifinale-opptreden, og du kan lese mer om deres Norske talenter-eventyr i disse sakene.

Samuel Sabbah (15) fra Andebu gikk videre til finalen.

Les ReAvisa på papir november 2023 – gratis!

Her finner du ReAvisa – sjekk alle hentesteder i Re og omegn.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om kultur i Re.