Nå starter bursdagsfeiringa: Re-torvet fyller 20 år

Når Re-torvet åpner i dag, starter også bursdagsfesten: Re-torvet skal feire tjue år, og det kan du lese mye mer om i dagens papiravis.

Last ned og les ReAvisa på papir oktober 2023 – gratis!

Her finner du ReAvisa – sjekk alle hentesteder i Re og omegn.

Etableringa av Re-torvet for tjue år siden er noe av det viktigste som har skjedd i løpet av Re kommune-tida. Flere av dem som driver butikker her i dag, starta aleine – i dag har de både 20 og 30 ansatte.

Totalt er det i dag over 300 ansatte på kjøpesenteret. Senterleder Tom Bøyesen, sentrumsutvikler Martin Gran og alle de ansatte er klare for stor bursdagshelg.

Full fart hele bursdagshelga lang

GLEDER SEG TIL BURSDAG: 20-årsfeiringa for Re-torvet varer hele langhelga lang, fra torsdag 19. oktober til og med lørdag 21. oktober 2023, forteller sentrumsutvikler Martin Gran (51) og senterleder Tom Bøyesen (71). Lokalavisa tok en mimreprat med Re-torvet-radarparet, sjekk den siste papiravisa. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Det blir fantastiske bursdagstilbud over hele Re-torvet, ponniridning, gjettekonkurranser og flotte premier, når det blir bursdagsfest for Re-torvet hele langhelga lang fra torsdag 19. til lørdag 21. oktober.

En av de store tinga er for de små barna: Ponniridning står May-Liss Holm fra Stall Skovly på Linnestad for.

Det er gratis, forteller senterlederen.

Gjettekonkurranse og bidrag til tREffpunktet

Det blir gjettekonkurranser, blant annet en søyle med mat der alle kan tippe antall. Det blir skikkelig staselige premier. Maten i søylen blir etter konkurransen gitt til tREff-punket og deres matutdeling.

Blant alt det andre som kommer til å skje, blir det en reprise av kransebinding – det har tidligere vært en stor suksess.

Det koster ingenting, og man kan melde seg på i Mester Grønn-butikken.

Noen har gått fra en til tredve ansatte

I oppstarten var det noe over hundre ansatte med stort og smått av stillinger, anslår Tom. I dag er tallet godt og vel 300. – Minst en fordobling, kanskje en tredobling, forteller senterlederen. Han husker godt at mange av de store butikkene i dag i oppstarten bare hadde eieren sjøl bak kassa, hele uka lang, pluss lørdag.

I dag er Re-torvet et kjøpesenter som trekker kunder fra Re og et stadig større omegn, handelsstrømmen er snudd på hue i løpet av de siste tjue åra.

En gang måtte vi til by’n for å få tak i det vi trengte, men det er en stund siden nå. Nå har vi faktisk det aller, aller meste på Revetal.

OPP I HØYDEN: For å få noen luftige bilder over Revetal går turen opp på parkeringshustaket. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– DET ER MANNEN: Senterleder Tom Bøyesen peker ut hovedmannen bak den rivende Re-utviklinga, med etableringa av Re-torvet for tjue år siden: Sentrumsutvikler Martin Gran. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Her finner du ReAvisa – sjekk alle hentesteder i Re og omegn.

Last ned og les ReAvisa på papir oktober 2023 – gratis!

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om Re-torvet.

, , , , , ,