Alvorlig ulykke på Bispeveien

REDNINGSHELIKOPTER PÅ STEDET: Nødetatene er på ulykkesstedet, Bispeveien rett over kommunegrensa til Holmestrand før Kronlia. Motorsykkelen skal ifølge naboer til ulykkesstedet ha kommet fra Re-sida. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Alle nødetater rykker ut etter melding om MC-ulykke på Bispeveien tirsdag kveld.

Leder: – Bra, bygda mi!!!

Første melding kom klokka 18.01 tirsdag 6. juni 2023: Nødetater er på vei til stedet etter melding om trafikkulykke på Bispeveien.

Det skal være en motorsykkel som har kjørt av veien, og føreren er bevisstløs, heter det i første melding om ulykken fra Politiet i Sør-Øst.

Redningshelikopter til ulykkesstedet

FLYDD TIL ULLEVÅL: MC-føreren ble etter ulykken flydd til Ullevål sykehus i Oslo med forsvarets redningshelikopter. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Ulykkesstedet er på Bispeveien rett etter kommunegrensa til Holmestrand, før Kronlia. Motorsykkelen skal, ifølge naboer til ulykkesstedet, ha kommet fra Re-sida og kjørt nordover.

Da nødetatene er på plass blir det bekrefta at det framstår som en alvorlig ulykke. Redningshelikopter er i ferd med å lande på stedet.

Veien er stengt på stedet, melder Politiet i Sør-Øst.

Flydd til Ullevål

POLITI OG ULYKKESGRUPPE: Ulykken blir undersøkt grundig. Drøyt tre og en halv time etter ulykken er Bispeveien åpen for fri ferdsel igjen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– MC-fører blir flydd til Ullevål sykehus. Politiet jobber på stedet med å få oversikt over hendelsesforløp, heter det i en oppdatert melding en times tid etter ulykken.

Statens vegvesens ulykkesgruppe er også på vei til ulykkesstedet. Det vil være redusert framkommelighet utover kvelden.

Rett over klokka 21 på kvelden var undersøkelsene på ulykkesstedet ferdig, og veien var helt åpnen igjen rett over 21.30.

ALVORLIG ULYKKE: En motorsykkel har kjørt ut av Bispeveien tirsdag kveld 7. juni 2023. Illustrasjonsfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Sjekk også: – Nå er vi lei, dette er verre enn noen gang.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Sjekk mer fra politiloggen i Re.

,