– Nydelig å sleppe å rake kuruker før festival

STÅR PÅ SCENEN: Seks Re-band skal rocke Foynhagen, en av landets råeste utescener, i sommer. PR-sjefen skal sjøl stå på scenen sammen med resten av Brokeback. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Billettsalget går så det suser, og snart er det tomt for billetter. For festivalsjefen blir det en ganske behagelig oppladning til årets høydepunkt.

Sjekk: Skulle få Slaget på Re-utsmykking – men blir neppe noe av?

For åtte år siden solgte Revårock og Re-banda som følger med på lasset ut Rockefeller i hovedstaden. Til sommeren kommer Fons største festival til Foynhagen, og det er på god vei til å bli utsolgt, også her.

Festivalens PR-sjef og fjes utad Thomas Stange møter lokalavisa i Foynhagen, med festivalsjef Snorre Langeland på telefon:

Bedagelig oppladning

KLAR FOR FO(Y)NSFEST: Thomas Stange kan love full fest i Foynhagen når Revårocken kommer til Tønsberg. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Er det noe du vil si, nå som vi skal prate med ReAvisa?, lurer Thomas på. – Ja, det er nydelig å sleppe å rake kuruker før festival, skal jeg hilse og si fra festivalsjefen.

– Også slepper’n å selge all ve’n han har lagra på scenen, legges det til. For det er vel hovedgrunnen til at festivalen fortsatt ikke er på kubeite i Fon:

Scenen er blitt vedlager.

Pop-up-festival

Dermed har Revårocken, som samla godt over tusen festivalgjester på det meste i Fon, nok en gang blitt til en slags «pop-up-festival», denne gangen i Foynhagen i Tønsberg – i det som nå er innafor våre egne kommunegrenser.

Re-band som er vant til å spille i fjøslukt på festival og på lokalene rundt om skal stå på en av landets råeste utescener. Det skjer lørdag 3. juni 2023.

Og det skjer i en utsolgt hage – for nå er det siste innspurt i billettsalget, etter all formodning.

Billettsalg helt i hundre

FONS STØRSTE FESTIVAL: Revårocken oppsto i 2002, og ble arrangert hvert år fram til og med 2017. I 2015 inntok Revårocken hovedstadens absolutte rockescene Rockefeller, og i sommer kommer Revårocken til en av landets råeste utescener Foynhagen i Tønsberg. Det skjer lørdag 3. juni 2023. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Det har gått drøyt hundre billetter den siste uka, og da har vi noe over hundre igjen, forteller PR-sjef Thomas Stange til ReAvisa. – Billettsalget går så det suser, banda er i rute, alt begynner å flaske seg.

På scenen står Lurkers, Revåjammer, Za-Zaa, The Dix, Brokeback og Sons of bane. – Jeg veit at alle banda samles ukentlig nå for å servere et skikkelig show.

– Ja, kanskje bortsett fra legendene, eller «Re-gendene», i The Dix. De kjører vel alt på eldgammal og innbarka rutine.

Fra Fon til Foyn

En oppfordring kommer fra PR-sjefen, pluss festivalsjefen på telefon: – Kom tidlig! Dørene åpner klokka 17.00, og da skjer det noe ganske så umiddelbart.

– For banda er løstne på å spelle så mye som mulig, og i by’n må vi værra stille te’ klokka elleve – vi ække i Fon nå, veitu, understreker PR-sjefen:

– Så denne kvelden kommer til å gå fort, det blir helt vanvittig rått – en begivenhet alle må få med seg når bønda rocker by’n.

Revårocken flytter til by’n:

Her finner du ReAvisa på papir – sjekk hentesteder:

ER LOKALAVISA nyttig – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om kultur i Re.