DanseFrank trekker fullt hus

DANSEFRANK OG GJENGEN: Hva med en skikkelig god, gammeldags dansefest på lokalet?, tenkte denne gjengen. Som tenkt, så gjort. Til helga er det stinn brakke på dansefest på Kulturhuset Elverhøy. Foto: Privat.

God, gammeldags dansefest på lokalet – for å ta vare på en viktig del av bygdekulturen vår. Det slår så godt an at planlegging for en ny dansefest allerede er i gang.

Sjekk ReAvisa på papir – last ned gratis!

ReAvisa skreiv om dansefesten først i mars, og dansefesten er blitt annonsert ganske så stort – for dette skulle bli et comeback for noe som var helt vanlig før i tida, men som det blir lenger og lenger imellom nå for tida:

Dansefest på lokalet, der bygdefolket møtes for å ha det trivelig sammen. Datoen ble satt tidlig, og den ble godt annonsert: Lørdag 29. april 2023.

Stinn brakke

SPILLER GRATIS: All inntekt går til driften av Kulturhuset Elverhøy, DanseFrank tar ikke ei krone for spillejobben. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Nå er det klart for dans, melder Elverhøy-gjengen uka før dansefesten, – og jaggu er det faktisk så mange påmeldt at vi nå ikke har plass til flere mennesker på dansegølvet.

– Til alle dere som er påmeldt – vi gleder oss til å se dere på lørdag.

Det er allerede planer om en ny dansefest til høsten.

DanseFrank

Den som skal få sving på dansefoten, er DanseFrank, Ridder-Frank, Elverhøy-Frank, Vaffel-Frank… Kjært barn har mange navn – og sånn er det med Frank Wedde.

Her i Re kjenner vel alle Frank, mangeårig ungdomsskolelærer, ungdomsarbeider, musikk- og kulturildsjel, æresborger av bygda vår, med mer.

Denne kvelden står han på scenen og går under aliaset DanseFrank.

Bakgrunn: «DanseFrank» fyrer løs.

RIDDER AV RE: Frank Wedde er også slått til Ridder av Re, en tittel tilsvarende æresborger i byene rundt Re. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om sport i Re.

Les mer om Re FK.

, , , ,