Last ned ReAvisa på papir april 2023

GODT LOKALT LESESTOFF: ReAvisa ligger i avishyller overalt i Re torsdag 20. april 2023. Faksimile.

Ei sprek og sportslig april-avis er ferdig i trøkken og superklar for å bli bladd i. Du finner’n i avisstativ i Re og omegn, og papiravisa kan lastes ned på nettavisa.

Last ned ReAvisa på papir april 2023 – gratis.

Her finner du ReAvisa på papir – sjekk hentesteder.

Det nærmer seg vårens vakreste eventyr med Slottsfjellcup 2023, og Ramnes J13 åpner cupen på hjemmebane i Ramneshallen. De er ett av godt over 300 lag som spiller i en av landets største innendørsturneringer som arrangeres for 30. gang her i Re og omegn.

Vi har besøkt VåRa-koret i siste innspurt før helgas Vårkonsert, som også blir en 50-årsfeiring – tre år på overtid, etter korona. Det er flere jubilanter i bygda vår – leikarringen feirer 75 år neste helg.

Til helga kan du se «Livet i REvy»

– SKIKKELIG STRESS – MEN MEST MORO! Revysjef Anniken Thuve Ivarsson har med seg en sprudlende gjeng som er klar for revy og revyfest lørdag 22. april 2023. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Re har sanka inn nok et NM-gull i yrkesfag, Re-russen trår te’ for en god sak, og resultatet av lotteriet i vaffelbua i påska er klart – der alle pengene går til en veldig god sak:

Litt ekstra til bursdagsfeiring for barn i familier som får matkasser på Treffpunktet.

Og til helga er det revy! Det kan du selvfølgelig lese om i denne avisa.

Kunde nummer en million

BARNEBURSDAG-LOTTERI: De frivillige ved Treffpunktet deler ut matkasser til 180 reinger, av dem er rundt 70 barn. Alle inntekter fra lotteriet i påska går til noe ekstra i matkassene til bursdagsbarn, og resultatet av lotteriet kan du lese om i april-avisa. Foto: Linda Flåteteigen, ReAvisa.

Alle konfirmantene i Re, både kirkelige og borgerlige, finner du oversikt over i papiravisa. Du finner gode vårlige boktips fra Revetal bibliotek, og Martin (12) sine merkelige fakta om dyr handler denne gangen om ekornet.

Og du finner massevis av nyttige annonser fra det lokale næringslivet, og ikke minst det lokale kulturlivet.

Forresten – visste du at Power sin kundeklubb-kunde nummer en million kom på Revetal?

Her finner du ReAvisa på papir – sjekk hentesteder:

I ReAvisa får du godt lokalt lesestoff og nyttige annonser fra det lokale næringslivet.

Henge med? Annonse@ReAvisa.no. Tips til gode saker? Tips@ReAvisa.no.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Her er papiravis-arkivet.

, ,