Lørdag kan du se Livet i REvy

– SKIKKELIG STRESS – MEN MEST MORO! Revysjef Anniken Thuve Ivarsson har med seg en sprudlende gjeng som er klar for revy og revyfest lørdag 22. april 2023. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Samtidig som du ler, støtter du en god sak. – Dette blir en heidundranes bygdefest!

Les mer i ReAvisa på papir torsdag 20. april 2023 – last ned gratis!

Lørdag 22. april blir det revypremiere og premierefest, og det blir også den eneste oppsetningen av årets lokalrevy på Fjellborg, – one night only, klinger det på «ekte norsk og innbarka Re-dialekt».

– Neida! Men ellers går det på Re-dialekt, vi snakkær som vi snakkær, også på scenen, sier revysjef Anniken Thuve Ivarsson. All inntekt går til drifta av ungdomslokalet Fjellborg.

Alltid en Re-variant i navnet

HELE REVYGJENGEN: Dette er alle som shower på scenen til helga, les mer om revyen i april-avisa. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Vi er jo Re-patrioter, sjøl om Re ikke eksisterer lenger som egen kommune. Det ville vært veldig rart med en revy uten Re i navnet, sier revysjef Anniken.

For sånn har det vært helt siden Re ble te’ – det vil si over tjue år med forskjellige Re-varianter i navnet når det er lokalrevy på Fjellborg.

I år er tittelen «Livet i REvy», og det kan du lese mer om i den siste ReAvisa på papir, som kan lastes ned på nett – gratis.

Her er noen bilder fra siste innspurt før revy og revyfest til helga, lørdag 22. april 2023:

HOPPER I DET! Denne gjengen gir alt for å lage en skikkelig fin kveld med revy og revyfest på Fjellborg. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

KLARE: Revysjefen og resten av revygjengen på scenen, på lyd og lys, og ikke minst revybandet, er klare for å gi bygdefolket en festlig aften på lokalet. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Les mer i ReAvisa på papir torsdag 20. april 2023 – last ned gratis!

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om kultur i Re.