Thrillerstart på sesongen: – Re-gutta ga alt!

FANTASTISK LØP: Yngstemann Vetle Holtung kommer sprettende ut av tåkehavet og legger grunnlaget for scoringa med et fantastisk løp over store deler av banen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Re gikk opp i ledelse, og holdt den helt til gjestene scora to mål på overtid. Se massevis av bilder fra en superspennende NM-kvalik på hjemmebane.

Sjekk ReAvisa på papir – last ned gratis.

Det sto 0 – 0 til pause mellom Re FK og gjestene Sandefjord BK på Meny arena i Bergsåsen søndag 19. mars 2023. Her var det vinn eller forsvinn, der vinnerlaget går videre i NM.

Kampen bølga att og fram hele tida, med mange sjanser – så også da Bjørnar Dalsegg Sæter fikk lirka ballen bak Sandefjord-keeperen etter tre forsøk på rappen.

Re sto uten keeper

RE-SCORING: Bjørnar Dalsegg Sæter setter 1 – 0 til Re i NM-kvalik på hjemmebane søndag 19. mars 2023. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

1 – 0 til Re ble stående, helt til kampklokka bikka de ordinære 90 minuttene. Litt inn på overtid klarte gjestene å sette sitt første mål – utlikning 1 – 1.

Det var etter at Re-keeper Jeremi Maciej Kamecki, som hadde stått glimrende, fikk rødt kort i sluttminuttene.

Dermed sto Re uten keeper, og en utespiller måtte steppe inn: Martin Heierstad.

Rakna for Re

RØDT KORT: Re-keeper Jeremi Maciej Kamecki må ut, når det gjenstår rundt ti minutter av ordinær spilletid. Inn går utespiller Martin Heierstad. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

I undertall gikk det helt skeis i siste innspurt, med enda et Sandefjord-mål rett før det ble blåst. Det rakna for Re – på overtid. Sandefjord pressa på noe så sjukt.

Fram til dette, det vil si nesten hele kampen ut, serverte Re-gutta et nydelig forsvarsspill med mange fantastiske avverginger hele kampen gjennom.

Kampen var prega av mange tøffe dueller og harde smeller. Det ble delt ut «en halv kortstokk» i gule og ett rødt kort.

Jobber veldig bra

TØFFE DUELLER: Det ble mange smeller – her blir det en hard kollisjon mellom Re FK-angriper og Sandefjord-keeper i lufta. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Vi jobber veldig bra i dag, spesielt defensivt, med en stor offervilje i egen boks. Bortelaget kommer til få sjanser på grunn av det, oppsummerer Re FK-teamet.

– Vi er fornøyde og stolte av gutta og hvordan de løser arbeidsoppgavene, sier Re FK-veteran Audun Kalleberg.

– Men selvfølgelig: Veldig surt å tape kampen i sluttminuttene.

Skal revansjeres

GODT MED PUBLIKUM: Ikke mye vårlig vær, med masse snø, tåke og kuldegrader. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

BALLMANGEL: Det ble mye basing i snøen for å finne igjen baller underveis i kampen. Den overtida som ble lagt til utnytta gjestene til det fulle. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Det ble noen avgjørende situasjoner på tampen av kampen, der Re FK-teamet mener dommeren gjør helt feil vurderinger. – Det preger de siste minuttene, helt klart.

– Men dette lover godt inn mot sesongstart, gutta jobber godt og gir alt! Og gjett hvilket lag vi møter hjemme i første serierunde?

– Akkurat de samme som vi spilte mot i dag.

Alle foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Liker du LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?