I år blir det ingen julehjerter her fra barnehagene i Re

ET SAVN: Det blir ingen julehjerter utafor Re-torvet og kommunehuset på Revetal i år. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Alle barnehagebarna i den nye storkommunen lager og pynter med julehjerter – før har dette skjedd på Re-torvet og torvet i Tønsberg. I år blir det bare hjerter i by’n.

Les også: – Om vi skal bytte navn på Re-torvet? Det skjer ikke!

Det er Tønsberg kommune, Tønsberglivet og Barn i byen som samarbeider om tradisjonen, som vi også har hatt de siste åra her i Re og på Revetal.

ReAvisa får bekrefta fra flere barnehager i Re at alle julehjertene i år bare blir å se i by’n: – Det stemmer at det ikke er julehjerter på Revetal i år, sier blant andre Anita Karlsen i Brår barnehage.

Barn i byen

FØRSTE ÅRET: Eva og Isabelle fikk hjelp til å henge opp sitt flotte hjerte med mange hjerter inni av Revetal barnehage-vikar Zalo og Revetal barnehage-styrer Melissa i det aller første året med julehjerter på Revetal. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Dette skal ha blitt tatt opp med kommunen, får ReAvisa fortalt, men siden det er en tradisjon med julehjerter og prosjektet Barn i byen så blir samtlige hjerter hengt opp på torvet i Tønsberg.

– Hjertene er dypt savnet av mange på Revetal i år, skriver Anniken Thuve Ivarsson i kommentarfeltet til Tønsberg kommunes Facebook-innlegg om julehjertene.

– Husk at hjertene har vært tradisjon for oss i distriktene også. Det er ganske mange av oss som ikke har noe forhold til julefeiring i byen.

Julehjerte-savn?

Dette ville blitt det tredje året med julepynten på Revetal. Vil du savne julehjertene på Revetal fra Re-barnehagene? Si gjerne din mening i kommentarfeltet til denne saken på ReAvisa sin Facebook-side.

– Jeg var av den oppfatning at Re var Tønsberg kommune sin kjøkkenhage?, skriver Bengt Kenneth Ivarsson, – man pynter vel ikke kjøkkenhagen sin?

– Den vanner mann i ny og ne, også plukker man det man trenger….

BARNEHAGE-JULEPYNT: På uteplassen mellom Re-torvet og kommunehuset på Revetal. Det blir det ikkeno av i år. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Fra arkivet: Barnehagebarn lager hjertelig julepynt i bygdeby’n vår.

Mer hjertelig julepynt i Re: – Dette lyser virkelig opp!

Les mer om barnehager og skoler i Re.

,