Re FK-gutta kjemper for NM-kvalik i kveld

Det står mye på spill for både gjestene og Re FK på hjemmebane i kveld, med kampstart klokka 19.30 på Meny Stadion i Bergsåsen.

Sjekk også: – Dette er det kuleste vi har vært med på!

Re FK får i kveld besøk av Husøy & Foynland til årets siste kamp i 4. divisjon. Seriefinalen vil by på spenning for begge lag:

– Gutta fra Re vil med seier spille NM-kvalik i 2023, mens gjestene kjemper for å overleve, får ReAvisa fortalt i oppladninga til kveldens kamp.

Kjemper hver sin kamp

HJEMMEKAMP: I kveld torsdag 20. oktober er det seriefinale på hjemmebane for Re FKs A-lag. Kampstart er klokka 19.30 på Meny Arena i Bergsåsen. Bildet er fra en av årets første hjemmekamper. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Re FKs A-lag ligger nemlig ganske komfortabelt så å si midt på tabellen i 4. divisjon, med lite å vinne med seier og litt å tape med tap – men uansett resultat i kveld skal plassen i 4. divisjon være sikra.

Sånn er det ikke for de evige erkerivalene i 4. divisjon, disse to lagene har gått i tottene på hverandre mang en gang opp gjennom åra. Men kanskje ikke lenger etter kveldens kamp:

Husøy & Foynland ligger på nest siste plass før seriefinalen, og de vil kjempe med nebb og klør for å kunne klamre seg til et håp om fortsatt 4. divisjonsspill.

– Dette blir spennende! Vi sees på Meny stadion i Bergsåsen til seriefinale på hjemmebane klokka 19.30 i kveld, torsdag 20. oktober, inviterer Re FK.

KJEMPER OM KVALIKPLASS I NM: Re FK beholder sin plass i 4. divisjon og kan også klare å komme med i NM. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Les mer om sport i Re.

Les mer om Re FK.