Siste innspurt: – Akkurat nå er det et ordentlig kaos

TAR FORM: Elverhøy-lokalene blir til en diger bruktbutikk og bygdas største møteplass til helga, med Vå-Ra-korets loppemarked helga 24. – 25. september 2022. Foto: Privat.

Det er litt av en logistikk, sortering og stabling som skal til før kundene kommer til et strigla loppemarked der det er gode muligheter til å gjøre gode bruktkjøp førstkommende helg på Elverhøy. Og dugnadsgjengen er godt i gang med å få orden i kaoset.

Dette kunne du først lese om i papiravisa – last ned gratis.

– Nå er det ordentlig KAOS på kulturhuset vårt!, melder Kulturhuset Elverhøy på sin Facebook-side – stolte av å kunne huse nok et loppemarked.

Det er Vå-Ra-koret som arrangerer, og inntektene går til drifta av voksenkoret i bygda vår – de forbereder seg for nok et storinnrykk, her vil det bli folksomt hele helga lang.

Ut på skattejakt?

AUKSJON PÅ ELVERHØY: En hollandsk krukke går under hammeren under en tidligere auksjon – her kan du gjøre et kupp. Arkivfoto: Håkon Westby.

For til helga er det loppemarked på Elverhøy i Ramnes igjen, det skjer lørdag 24. september fra klokka 10.00 til 16.00 og søndag fra klokka 10.00 til 15.00.

– Her får du tak i nesten hva som helst! Det er også kafé med salg av kaffe, vafler, hjemmebakte kaker, pølser og mer.

– Vi håper du kommer og tar en titt, kanskje finner du en ekte skatt?

Søndag blir det den tradisjonelle auksjonen klokka 12.00.

LOPPEGENERAL: Ingegerd Holt Brattestå kan nok en gang ønske velkommen til Vå-Ra-korets loppemarked. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Les også: Denne gjengen tok sjansen – og fikk full klaff!

– Skulle det være en hollandsk krukke, kanskje?

Les mer om foreningsliv i Re.

, , ,