Hørselslaget har vårprogrammet klart

HLF Re har planen klar, nå som samfunnet åpner opp igjen – sjekk bare her:

Sjekk også: Trenger du bedre lyd?

HLF Re er en lokal medlemsorganisasjon under det landsdekkende Hørselshemmedes Landsforbund (HLF).

ÅPNER OPP: Også HLF Re åpner opp, med åpne møter for alle som vil komme nå som det lar seg gjøre igjen, forteller Einar Borgmann på vegne av det lokale hørselslaget. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Her i bygda har organisasjonen over 150 lokallagsmedlemmer.

Åpent for alle

I marsmøtet onsdag 2. mars, som blir det første etter gjenåpningen av Norge, er tema Eidsfossbanen. Håkon Westby forteller om historien til jernbanen.

I april blir det medlemsmøte onsdag 6. april med info fra hørselskontakt i kommunen May Britt Reistad. Hun kommer for å fortelle om sin rolle og hva hun kan hjelpe med.

I mai planlegges det en busstur, og i juni blir det et nytt år med den nasjonale kampanjen «Hvert øre teller», som vanlig også markert lokalt her i Re.

Alle medlemsmøtene holdes på Re helsehus fra klokka 18.00 på møtedatoene. Møtene har enkel bevertning, gratis inngang, og er åpne for alle.

– Ta gjerne med en liten gevinst, da det er utlodning til finansiering av bevertning og underholdning, oppfordres det via lokalavisa.

Faste møtepunkt med likepersoner

Ellers er det verdt å vite at likepersoner i HLF Re treffes på Re helsehus hver andre og fjerde onsdag i måneden, fra klokka 12.00 til 14.00.

Likepersoner hjelper til med stell og vedlikehold av høreapparater, salg og skifte av batterier. De tar seg også tid til en personlig samtale.

– Våre likepersoner har taushetsplikt, understrekes det i en epost med info fra HLF Re til ReAvisa.

Les også: Diakonatet i Ramnes møtes igjen – på Revetal.

Les mer om lokalt foreningsliv i Re.