Gro til topps på Geilo – nå blir det junior-VM i USA

KLAR FOR JUNIOR-VM I USA: IL Ivrig-jenta Gro Njølstad Randby er etter alle solemerker klar for årets junior-VM allerede før det siste uttaksrennet. Foto: Privat.

IL Ivrig-jenta Gro Njølstad Randby (19) vant K20 – 22-klassen i norgescup-rennet på Geilo i dag. Det betyr så å si sikker plass for Norge i junior-VM, allerede før siste uttaksrenn.

Sjekk også: Nå er skisesongen i gang i Re.

2022 har vært midt i blinken – bokstavelig talt – for flere IL Ivrig-skiskyttere. Les mer om triumf-helgene så langt i det nye året i disse sakene:

Fantastiske IL Ivrig-resultater i årets første renn og nok en triumfhelg for Re-løperne: – Sku’kke tru det var mulig!

PÅ TOPPEN AV PALLEN – IGJEN: IL Ivrig-jenta Gro Njølstad Randby har i en årrekke vært i norgestoppen i aldersbestemte klasser og de siste åra i juniorklassen. Her står hun på toppen av seierspallen i dagens sprint på Geilo. Foto: Privat.

Lokal løper til junior-VM

Også denne helga går det veien for lokale løpere: Gro Njølstad Randby som den fremste av dem alle er nå så å si helt sikkert klar for junior-VM i USA.

Seieren kom etter solid skigåing og bare ett bom på to skytinger på sprinten og seier med 11,9 sekunders margin tilslutt, der Re-klubben troner på toppen av resultatlista også lørdag 22. januar 2022.

19-åringen er en av de yngste i klassen, men er likevel raskest og mest treffsikker – gang på gang.

– Utrolig gøy!

– Veldig fornøyd med skytingen i dag, oppsummerer Gro til ReAvisa det nest siste uttaksrennet til junior-VM. Uttaket skal etter planen offentliggjøres i morgen, 23. januar 2022.

Sjøl om alle regner med landslagsplassen som sikker, tar hun sjøl et lite forbehold fram til det står svart på hvitt: – Utrolig gøy at jeg – mest sannsynlig – skal til junior-VM i USA.

– Det har vært sesongens store mål, og jeg tror det blir en skikkelig kul opplevelse.

Junior-VM i skiskyting går i Soldier Hollow, USA, fra 21. februar til 3. mars 2022.

Les også: – Tusen takk, hilsen lokalavisa di.

Mest lest i 2021: – Næmmen! Så gøy!

Les mer om sport i Re.